Sabah

Bir milimetrey­le yaşama tutundu

BURSA·DA, YAşıNDAKI GENCIN KALBINDEN BıçAKLANDı­ğı KAVGA KAMERADA GöRüNTüLEN­DI. BıçAğıN KALBINI TEğET GEçTIğI GENç, 2 GüN YOğUN BAKıMDA KALDıKTAN SONRA HAYATA DöNDü

- EDITöR: Yasin ESKİKÖY - TASARıM: Uğur KIRIMLI

Bursa’daki olay, Yıldırım ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşındaki E.O. haftasonu BursasporG­öztepe maçını izlemek için Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’da doğru yola çıktı. Metro istasyonun­a doğru yürürken daha önce kavga ettiği, A.S. (17) ile karşılaşan E.O. yine tartışmaya başladı. Çıkan kavgada belinden çıkardığı bıçakla E.O.’yu yaralayan A.S. olay yerinden kaçtı. Kendisini bıçaklayan şüphelinin peşinden koşan E.O. bir süre sonra bayılarak yere düştü. Vatandaşla­r tarafından hastaneye kaldırılan ve bıçak kalbini 1 milimetre ile teğet geçen E.O. 2 gün yoğun bakımda kaldı. Olayı gerçekleşt­irdiği iddia edilen A.S. nin peşine düşen polis

ekipleri şüpheliyi 1 gün sonra evinde yakaladı. Gözaltına alınan A.S. denetimli serbestlik yasasından faydalanıp serbest kaldı.

ŞÜPHELİ SERBEST KALDI

Öte yandan E.O. nun göğsünden bıçaklandı­ğı kavganın görüntüler­i bölgedeki bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntüler­de, A.S. ile E.O.’nun bir süre tartıştıkt­an sonra ara sokağa girdikleri, daha sonra A.S.’nin ardından E.O.’nun koşarak ara sokaktan çıktıkları görülüyor. E.O., “Arkası dönük olduğu sırada bana dönerek bıçağı salladı ve kaçtı. O kaçtıktan sonra ben bıçaklandı­ğımı fark etmedim ve peşinden koşmaya başladım ama o sırada bıçaklandı­ğımı fark etmemiştim. Daha sonra göğsümden kan aktığını görünce bayılmışım” dedi. E.O.’nun arkadaşlar­ının söylemesi üzerine olay yerine giderek oğlunu kanlar içerisinde yerde gören baba Yılmaz O. ise “Oğlum yarı baygın yatarken hastaneye kaldırdık. Acilde çok sayıda doktor müdahale etti ve ameliyata alındı. 2 gün önce yoğun bakımdan çıkarıldı, bugün de ciğerinde biriken pis kanlar alındı. Doktoru bıçağın kalp zarına zarar verdiğini söyledi. Bir milimetre daha içeri girse oğlum hayatını kaybederdi” diye konuştu.

Yılmaz O., “Oğlumu bıçaklayan şahıs, olaydan bir gün sonra yakalanıyo­r ve denetimli serbestlik­le serbest bırakılıyo­r. Bugün benim oğlumu bıçaklayan, yarın başka birisini de bıçaklar” dedi.

 ??  ?? BABA YıLMAZ O., ZANLı NıN SERBEST BıRAKıLMA SıNA TEPKI GöSTERDI.
BABA YıLMAZ O., ZANLı NıN SERBEST BıRAKıLMA SıNA TEPKI GöSTERDI.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye