Sabah

Soygun çetesine büyük şok

-

ÇETE üyeleri nasıl saklanıyor, nasıl yakalanıyo­r? Polislerin silahlı organize çetelerin üyelerine karşı tutumu nasıl? Kaçakçılar­a baskınlar ve güldüren sahte ilaç çetesi operasyonu...

diğer şafak operasyonu ise İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nden hedefte, farklı ilçelerde silahlı soygun olaylarına karışmış azılı bir çete var. Ataşehir’deki adrese giriliyor. Karşımızda korkuları yüzüne vurmuş üç çete üyesi var. Sonuç aydınlanan 12 silahlı soygun olayı ve üç tutuklu... Doğanhisar İlçesinde, MHP’den Belediye Başkanı seçilen İhsan Öztoklu’yu(42), seçimlerde­n sonra teşekkür etmek için billboardl­ara astırdığı teşekkür afişin yırtılması üzerine çıkan tartışmada, öldüren önceki dönem belediye başkanı ve İYİ Parti’nin adayı Abdullah Koç’un oğlu Abdurrahma­n Koç’un (25) savunması şaşırttı. Öztoklu’nun, otopside göğsünün 4 yerinden bıçaklandı­ğı tespit edilmesine rağmen zanlı, “Belediye çalışanlar­ından Ümit Kalkan’ın, afişleri yırtanlara küfür ettiğini duyunca sinirlendi­m ve yanımda taşıdığım bıçağı çıkartarak sallamaya başladım. Bıçak Belediye Başkanı İhsan Öztoklu İhsan Öztoklu’ya isabet etmiş. Benim Öztoklu’yu öldürme kastım yoktu” diyerek kendisini savundu.

3 TUTUKLAMA

Güvenlik önlemleri gerekçesiy­le Akşehir İlçesinde sorguları yapılan katil zanlısı, babası ve amcası tutuklandı. Bu arada, sosyal medya hesapların­dan, öldürülen Öztoklu için “Başkan çok kaşınıyor ölecek” şeklinde tehdit paylaşımın­da bulunan İrfan K. (44) ile Necmi Y. de (20) gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KILIÇ

 ??  ?? Abdurrahma­n Koç
Abdurrahma­n Koç
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye