Sabah

Kuaförde canından oluyordu

BAyrAm yoğunluğu nEDEnIylE kuAFörDE 45 DAkIkA yErInE 7 sAAt BoyunCA sAçlArı BoyAlı BırAkılAn SInEm GünGör’ün yüzü vE GözlErI şIştI. İkI Gün GörmE kAyBı yAşAyAn GünGör kuAFörDEn şIkAyEtçI olDu

-

Çınarcık ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki için kuaföre Sinem Güngör, 45 dakikalık röfle işlemi

7 saat gitti. İddiaya göre Güngör, kuaförde tam yüzü ve kaldı. Saçları yanan Güngör evine gitti, ancak gözleri giderek şişmeye başladı. Hastaneye kaldırılan şikayetçi genç kadın tedavi altına alınırken, kuaförden oldu.

Gözleri ve yüzü arı sokmuş gibi şişen Güngör, boyatmak “Cumartesi günü bayram dolayısıyl­a saçlarımı istediğimi için kuaföre gittim. Saçlarıma röfle yaptırmak röfle söyledim. Saat bir buçuk civarı saçlarıma işlemi yapılmaya başlandı. O sırada başka müşteriler boyamakla geldi. Bir yarım saat başka bir kadının saçını arasına meşgul oldu. Daha sonrasında saçlarımın sırada dört paketler açılmadan küllü kumralları attı. O salonundan müşteri daha geldi. Bir buçukta girdiğim kuaför

İlk ben en son ben çıktım. Saat yedi buçuktu. saçını girmiştim. Benim üzerime dört tane müşterinin kalması yaptı gönderdi. Saçımda yedi saat boyanın neticesiyl­e hastanelik oldum” diye konuştu.

‘ŞİKÂYETÇİ OLMAYIN’

Kuafördeyk­en rahatsızlı­k hissetmeye başladığın­ı da çeviremiyo­rdum. söyleyen Güngör “Boynumu yan tutarak Bunu Çünkü ödem olmaya başlamıştı. oluyor, her saat kendisine söyledim. ‘Abi bana bir şeyler yanıyorum, kaşınıyoru­m, kendimi iyi hissetmiyo­rum’ saçın dememe rağmen, ‘Biraz daha bekle, orada açılmadı’ dedi. Sonunda hastaneye kaldırıldı­m, yaşadım. adli rapor tutuldu. İki gün geçici görme kaybı Kulaklarım, boynum, kafamdan ayak tırnakları­ma dört gün kadar her yerimde ödem oluşmuştu. Bunu çektim. Şişliğim yeni indi” diye konuştu. kuaföre Hastaneden çıktığında gözleri şiş bir şekilde boyu giden Güngör “Kendileri de şok oldu. ‘Ömür saçınızı yapalım, keratin bakımı yapalım, saçlarınız­a Fakat boncuk saç takalım. Yeter ki şikayetçi olmayın.

Bu olayın ben saç bakımı değil sağlığımı geri istiyorum. arkasını bırakmayac­ağım” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye