Sabah

Binali Bey deplasmanı seçti

-

Hangi kanalda olacağı ve kim tara fından modere edileceği merak konusu olan BINALI YıLDıRıMEK­REM İMAMOğLU DüELLOSU hakkında bomba bir gelişme oldu.

Daha önce TRT’DE YAPıLACAğı­NA dair haberler çıkan programla ilgili Cumhur İttifakı’nın adayı şöyle konuştu: “Programı kimin yöneteceği konusu

kim olursa olsun. Ben mesela tec rübeli olması bakımın dan UğUR DüNDAR’ı TERCIH EDERIM. Ama BAşKA BIRINI ISTIYORSA ONA DA EYVALLAH.”

Yıldırım’ın bu açıklamada­n önce “Posta gazetesi Başyazarı” Candaş Tolga Işık’a anlattığı teklifine CHP CEPHESINDE­N gelen yanıtlar da olum lu...İmamoğlu da rakibinin teklifini kısaca kabul etti:

“Ortak yayınla ilgili Uğur Dündar ismi ne hiçbir itirazım olmaz. Aksine MEMNUN OLURUM.”

★★★

Yıldırım belli ki İmamoğlu’nun 31 Mart seçimleri öncesi meslektaşı­mız TURGAY GüLER’le yaptığı mülakatın tam tersi bir etki yaratmak istiyor. Bu yüzden de BIR GOLüN IKI SAYıLDığı DEPLASMAND­A vuruşmanın avantajlı olacağını düşünüyor.

Binali Bey’in, kendisini arayıp “DAHA öNCE BEN O DAMDAN DüşTüM”anlamına gelen bir uyarı yapan MELIH GöKçEK’e verdiği yanıttan bunu açıkça anlıyoruz:

“Ben istiyorum ki HIçBIR BAHANELERI KALMASıN. Ben Allah’ın izniyle kendime güveniyoru­m.”

Bir siyasetçi içim akıllıca bir hamle... Hep söylediğim gibi kendisi güler yüzlü, beyefendi bir isim. Yalnızca sokakta, lokantalar­da, VIP önlerinde değil, canlı yayınlarda bile öfke KONTROLü PROBLEMI yaşadığına defalarca şahit olduğumuz Ekrem Bey karşısında SOğUKKANLı­LığıNı KAYBETMEZS­E artı puan alabilir.

Buradan Yıldırım’ın danışmanla­rına sesleniyor­um. Aman etkiyi daha da arttır mak için eli yükseltmes­inler. DüNDAR’ıN çALışTığı CHP YANDAşı KANALıNDAK­I PROGRAMı önermesinl­er. Zira Uğur Bey’in AK Partililer’den “PEZEVENK” diye bah sedildiği programını­n canlı yayın konula rı tehlikeli olabilir. Sonra, ancak küfre ve hakarete reaksiyon veren bu kitleden ken disini korumakta CAM FANUS FALAN DA IşE YARAMAZ.

★★★

Uğur Dündar havalarda tabii. HAKKıDıR. Kendisini tebrik ediyorum.

Tek bir diyaloğumu­z dahi olmadığı halde BENI DE TWITTER’DAN ENGELLEMIş OLSA DA, Yıldırım’ın kendisini onure etme si üzerine şöyle tweetler attığını öğrendim:

“BINALI BEY’IN DüRüSTLüğü­ME DUYDUğU GüVENE ve böyle bir sorumluluğ­u üstlendiği­mde adaletin terazisini asla sap tırmayacağ­ıma emin olmasına çok teşek kür ederim...”

Dündar’ın başarısını kendine yontma ya çalışan Portakal ve diğer yancılar da şöyle yazıyorlar­dı:

“Önemli olan Yıldırım’ın YANDAş KESIMDEN BIR ISIM BULUP DA öNEREMEMES­I!”

Daha geçenlerde “sahte hasta” kul landığı DüZMECE HABERI AFIşE olduğu halde hiç yüzü kızarmadan hâlâ ekrana çıkan CHP yandaşı Portakal’ın bu çıkı şı hükümete yakın medyadaki gazetecile­r arasında tartışılıy­or.

Tartışılma­lı da. Pek çok AK Partili siya setçi kendilerin­i destekleye­n gazetecile­re, televizyon­culara “nasıl olsa cepteler” diye “evin çocuğu” muamelesi yapıyor.

Ama siyasetçil­ere sitem edilmez. Bu duruma karşı bir denge formülü geliştir mekse kuşkusuz gazetecile­rin görevlerin den biri.

PHOLK DOWLQRN#VDEDK FRP WU SMS MA \D] 122’\H J|QGHU 1 0 TL MH 88 81

)DNV 0212 1

 ??  ?? MHOLK ALTIN2K BENIM AçıMDAN HIç FARK ETMEZ
MHOLK ALTIN2K BENIM AçıMDAN HIç FARK ETMEZ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye