Sabah

F.Bahçe’nin de istediği Brezilyalı stoperi ‘Alternatif değil önceliğimi­zsin’ diyerek ikna ettiler VİTOR HUGO BEŞİKTAŞ’TA

- 0gàn Şahinoğlu ogun.sahinoglu@sabah.com.tr

n geri döndüm ve Süper Lig’de yeniden güçlü bir rekabete gireceğim. n attığım imza çok yeni ama insanlar burada olduğum için mutlu oldukların­ı bana gösterdile­r. Şehrin geri kalanının Fenerbahçe’ye gelmem hakkında ne düşündüğün­ü bilmiyorum. Henüz dışarıda zaman geçiremedi­m.

n karar bana çılgınca gelmiyor çünkü ikinci evim olan İstanbul’a döndüm. Bana bu fırsatı verdiği için Fenerbahçe’ye minnettarı­m. n G.SARAY ile iyi zamanlar geçirdim. Kulübe ve taraftarla­ra büyük saygı duydum. Ancak Fenerbahçe, beni kadrosuna katmak istediğini çok net şekilde gösterdi. İki yıl boyunca sözleşmemi devraldıla­r.

n Teknik Direktörü Jose Luis Sierra, bana ihtiyacı olmadığını söyledi. Takımda bunu duyan tek isim ben oldum. Geçen sezon onunla birkaç kez konuştuğum­da bunu anlamıştım. Görünüşe göre bu kararı kişisel ama oldukça n F.BAHÇE’NİN geçen yıl felaket bir sezon yaşadığını ilk yarıda gördüm. Böyle bir sezon, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte kabul edilemez. İyi oyunla duyguları tazelemeli­siniz. n Bremen’den Kruse, Rize’den Muriqi alındı ve transferle­r de sürecek. İyi bir sezon geçirmeyi dört gözle bekliyorum. üzücü. n büyük bir kulüp olan Al-İttihad’da iyi zaman geçirdim. Suudi Arabistan’da futbol heyecanı var ama geri adım atmıyorum. n F.BAHÇE, bana eve dönme ve oynama şansı sundu. Bunun için onlara minnettarı­m.

Beşiktaş, sol stoper takviyesi için birkaç gündür görüşme halinde olduğu Vitor Hugo’da mutlu sona ulaştı. İtalya’da Fiorentina forması giyen savunmacı için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler­de prensipte el sıkışılmas­ına rağmen devreye Fenerbahçe girmişti. Siyah-beyazlılar elini çabuk tuttu ve işi bitirdi. Hugo’ya

mesajı verildi. 28 yaşındaki Brezilyalı, Beşiktaş’ın Avrupa’da yer alacak olması nedeniyle de Kartal’a daha sıcak yaklaştı. Siyah-beyazlılar­ın, İtalyan ekibine yaptığı satın alma opsiyonlu teklifi kabul etti. Bu transfer için Fiorentina’ya 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödenecek. Oyuncu ise bir yıl için 2.5 milyon Euro kazanacak. Anlaşmanın bugün ya da yarın açıklanmas­ı bekleniyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye