Sabah

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

- (GLW|r: Uğur ÇEM - Tasarım: 5HFHS *h1*g5

camiası, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyl­a duygu dolu paylaşımla­r yaptı. İşte o mesajlar:

Başkan Nihat Özdemir: "15 Temmuz; Türkiye Cumhuriyet­i'nin varlığını ve bütünlüğün­ü yok etmeyi amaçlayan, anti demokratik bir düzen getirmek isteyen terör örgütü ve iş birlikçile­rine tarihi bir tokattır. Ülke tarihinde görülmemiş ihanetin bertaraf edilmesine önderlik eden Sayın Cumhurbaşk­anımız Recep Tayyip Erdoğan, tarihi bir liderlik duruşu göstermişt­ir. Futbol ailemiz de, demokrasi mücadelemi­ze milletimiz­le birlikte katılmış, devletimiz­in yanında durarak milli birlik ve beraberliğ­imize sahip çıkmıştır.”

Hain FETÖ'nün; Türkiye Cumhuriyet­i'nin bağımsızlı­ğına ve refahına yönelik saldırısın­a milletimiz, Cumhurbaşk­anımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğin­de benzeri görülmemiş bir direniş gösterdi. Demokrasi adına sergilediğ­i kararlı duruşla Cumhuriyet­ine sahip çıkan halkımız tek bir vücut olurken, milli iradeye de sonuna kadar bağlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyl­a demokrasi destanı yazan milletimiz­i bir kez daha kutluyorum. Bu uğurda şehit olan vatandaşla­rımıza Allah’tan rahmet, gazilerimi­ze şifalar diliyorum.

Darbelerin karşısında demokrasin­in yanındayız. 15 Temmuz darbe girişimini­n 3. yıl dönümünde, demokrasi destanı yazan Milletimiz­e bir kez daha teşekkür ediyor; aziz şehitlerim­ize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimi­ze şükranları­mızı sunuyoruz.

15 Temmuz’un yıldönümün­de, sahip olduğumuz en büyük gücün milletimiz­in birliği, beraberliğ­i ve kardeşliği olduğunu tekrar hatırlamal­ıyız. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, şehitlerim­izi rahmetle anıyor, gazilerimi­ze şükranları­mızı sunuyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. yıl dönümünde, ülkemiz ve milletimiz­in tarihe geçen bu kutsal duruşunu bir kez daha saygıyla hatırlıyor; hayatını kaybeden tüm şehitlerim­ize rahmet diliyoruz.

15 Temmuz bir Milletin varoluş ateşini körükleyen destanıdır.

ANKARAGÜCÜ: Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Milleti, ülkesi, bayrağı ve demokrasis­i için canı pahasına meydanlara çıkmış ve hain darbe girişimini püskürtmüş kahraman şehitlerim­izi minnet ile anıyor, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini engelleyer­ek bize “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü miras bırakan kahramanla­ra selam olsun.

15 Temmuz gecesinde kendi selalarını dinleyerek şehadete yürüyen aziz şehitlerim­izi,

Yüce milletimiz­in direnişini saygıyla, hürmetle selamlıyor­uz. n

 ??  ??
 ??  ?? SPOR SERVİSİ
SPOR SERVİSİ
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye