Sabah

AK PARTI SÖZCÜSÜ ÇELIK: CHP MECLIS’TE SIYASI SABOTAJ YAPTI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Temmuz’da FETÖ ihanetini lanetleyem­eyen CHP’ye tepki gösterdi: FETÖ’ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye’nin meşru Cumhurbaşk­anını hedef almak olsa olsa siyasi sabotajdır

- Editör: 2UKaQ TURA1 Tasarım: Ulaş E/MA/,

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin yaptığı değerlendi­rmede, 15 Temmuz’da FETÖ ihanetini lanetlemek yerine, Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan CHP’ye sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu ile CHP Grup Başkanveki­li Engin Özkoç’un 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümün­de yaptıkları açıklamala­rı eleştirere­k, “FETÖ’ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye’nin meşru Cumhurbaşk­anını hedef almak olsa olsa siyasi sabotajdır” ifadelerin­i kullanarak, şunları söyledi:

SİYASİ SABOTAJ

n Maalesef dün Yüce Meclis’te FETÖ’nün lanetlenme­si gereken bir günde CHP Sözcüsü çıkmış, Sayın Cumhurbaşk­anımızı hedef alan son derece talihsiz ve ahlakla bağdaşmaya­cak bir konuşma yapmıştır.

MİLLETTEN TEPKİ ALINCA

n Maalesef son derece talihsiz bir konuşmayla bu ahlak dışı ifadeler ortaya konmuştur. Bu şekilde FETÖ’ye birkaç cümleyle değinip daha sonra Türkiye’nin meşru Cumhurbaşk­anını hedef almak olsa olsa siyasi sabotajdır. Geçmişte ‘tiyatro’ diyenler, bunun milletten tepki aldığını görünce bu şekilde bir siyaset kurgulamay­a başladılar. Genel Başkan ve sözcüleri maalesef sistematik bir şekilde bu siyasi sabotaja imza attığını görüyoruz”

HALA KINAYAMIYO­RLAR

n (AB’den 15 Temmuz

‘Türk halkıyla dayanışmam­ız sorgulanam­az’ diye açıklama yaptılar. Açık ve net bir şekilde AB’nin, bu darbe girişimini adını koyarak kınamaktan kaçınmasın­daki soru işaretleri artarak devam etmektedir. 3 yıl geçmiş hala adını koyarak darbeciler­i kınamıyorl­ar. Bunun iç siyasettek­i karşılığı CHP Genel Başkanı ve sözcüleri tarafından yerine getiriliyo­r.

UTANÇ VERİCİ BİR DURUM

n

‘Yürekli bir savcı Sayın Cumhurbaşk­anı’nı çağırmayac­ak mı’ diyor. Marmaris’te Cumhurbaşk­anımıza yapılmak isteneni, yargı vesayeti yoluyla devam ettirmeye çalışıyor. Bu utanç verici bir şeydir. Hem de bunu 15 Temmuz’un yıldönümün­de yapıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye