Sabah

AYDOS ORMANI’NDA VAHŞET

İstanbul’da Aydos Ormanı’nda mantar toplayan bir vatandaş, Seher O.’nun cesedini buldu. Talihsiz kadını ayrılmak istediği için baltayla öldürdüğü belirlenen M.İ.’nin ise intihar ettiği ortaya çıktı

-

Kartal’daki Aydos Ormanı’nda mantar toplayan vatandaş tarafından 40’lı yaşlarda bir kadına ait ceset bulundu. Polis, cesedi bulunan Seher O. adlı kadının satırla boynuna arkadan defalarca vurularak öldürüldüğ­ünü belirledi. Kadının, bir süre ilişki yaşadıktan sonra ayrılmak istediği iddia edilen M.İ. tarafından öldürüldüğ­ünü tespit eden polis, şahsın olaydan sonra Maltepe’de intihar ettiğini belirledi.

Kartal’daki Aydos Ormanı’nda, önceki gün saat

Furkan KARA 19.00 sıralarınd­a mantar toplamak için ormanda gezen vatandaş tarafından 40’lı yaşlarda bir kadına ait ceset bulundu. Vatandaş durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri incelemele­rde bulundu. İddiaya göre polis, adının Seher O. olduğunu belirlediğ­i kadının cesedinin birkaç gündür ormanda olduğunu ve cinayeti işleyen şahsın kaçarken ormana bazı eşyalarını attığını tespit etti. Ayrıca kadının boynunun arka tarafına satırla vurularak öldürüldüğ­ünü belirledi. Olayla ilgili inceleme yürüten polis, kadının bir süre ilişki yaşadığı, daha sonra ayrılmak istediği iddia edilen M.İ. isimli şahıs tarafından öldürüldüğ­ünü tespit etti. Kadının kendisinde­n ayrılmak istemesini hazmedemey­en M.İ.’nin ise olaydan sonra Maltepe’de intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.

UZAKLAŞTIR­ILMIŞTI

Talihsiz Kadının M.İ. hakkında uzaklaştır­ma kararı çıkardığı öğrenildi. Seher O’nun cesedi adli tıbba götürüldü.

 ??  ?? SA%AH Seher O.
SA%AH Seher O.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye