Sabah

Belhanda, Nice’ten sonra G.Saray’da da birlikte oynayacağı SERİ için şu yorumu yapmıştı:

-

Seri, soğuk havadan şikâyetçi olan

sezonunda birlikte oynadıklar­ında Seri 25, Belhanda 26 yaşındaydı. Seri 39 maçın 38’ine ilk 11 başladı. 7 gol 6 asistle oynadı. Belhanda ise 36 maçın 31’inde ilk 11’de sahaya çıktı. 3 gol 8 asistlik performans sergiledi. demişti. alatasaray’ın yeni transferi

Sarı-kırmızılıl­ar, KAP’a da açıkladıkl­arı 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuyu Fulham Kulübü’nden 1 yıllığına kiraladı.

Seri’nin G.Saray’ı tercih etmesinde takımın

2012’de Fransa’da yılın en iyi Afrikalı futbolcusu ödülünü alan Belhanda, aynı ödülü 2017’de kazanan takım arkadaşı Seri’yi şu sözlerle anlatmıştı: “O bizim takımın regülatörü, vites koludur. Tempoyu ne zaman yükseltece­ğini, ne zaman düşüreceği­ni iyi bilir. Orta sahada motor gibi çalışır. Seri sakin biridir ama hayatını Şampiyonla­r Ligi’nde mücadele edecek olmasının yanı sıra eski takım arkadaşı Belhanda’nın da etkisi hiç şüphesiz büyük oldu. Iki futbolcu 2016-17 sezonunda Fransa’nın Nice takımında birlikte forma giymişti.

klas yaşar. Takım oyunu oynadığını­zda bireysel yetenekler aslında çok daha ön plana çıkartılab­ilir.

Seri’nin kiralanmas­ından sonra Fatih Terim’in Belhanda’yı 8 numaraya çekip iki yıldızı Nice’teki gibi bir arada oynatması bekleniyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye