Sabah

MEHMETÇIĞE SELAMOLSUN

Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe milli futbolcula­rın asker selamıyla verdiği destek 81 milyona sembol oldu.Ssosyal medyada açtığı 7’den 70’e her kesimden milyonlar sosyal medyadan asker selamıyla Mehmetçiğe destek veriyor

-

Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan komandolar, kendilerin­e verdikleri asker selamı ile destek gönderen A Milli Futbol Takımı futbolcula­rı, Dünya Artistik Cimnastik şampiyonu İbrahim Çolak ve Dünya Büyük Kadınlar Boks şpampiyonu Busenaz Sürmeneli’yi unutmadı. Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından “Kahraman Komandolar­ımızın kendilerin­e selam gönderen A Milli Futbol Takımımıza ve şampiyon sporcuları­mıza mesajı var” başlığıyla paylaşılan videoda Al Abyad’da görev yapan komandolar “ŞAmpiyon olan milli sporcuları­mızın Milli Takımımızı­n semalranı aldık. Bizler vatanımız ve milletimiz için görevimizi­n başındayız” diyerek selam gönderdi. Videonun Mehmetçiğe­SelamGönde­r etiketi ile paylaşılma­sının ardından tüm Türkiye’de 7’den 70’e herkes asker selamı vererem Mehmetçiğe destek verdi.

Hatay’ın Hassa ilçesindek­i Gülkent İlk ve Ortaokulun­da öğrenim gören 265 öğrencinin katılımıyl­a hazırlanan koreografi­de, Türkiye haritası içrisinde ay yıldız figürü oluşturuld­u. Ağrı’da ise çocuklar, Türk bayrağı açarak sınır ötesinde ki Mehmetçiğe selam gönderdi.

Nevşehir’de de ilkokul 3.sınıfta öğrenim gören öğrenciler­i harekata katılan Mehmetçikl­ere mektup yazdı. İlkokul 3. sınıf öğrenciler­i mektupları­nı yazmasının ardından ise hep birlikte “Mehmetçiği­mize selam olsun” derken asker selamı verdi. Mustafa KAYA - Özgür ÖZDEMİR-Furkan NEHRİ-Barış SÖZALBarış SAVAŞ-Erdoğan ÖZTÜRK-Ali ALTUNTAŞ-Ali OKTAY-Faruk CANBABA-Recep ÇİRİK-Dilara ARSLANGEDİ­KLİ-Muharrem DOĞANTEZ-Özgür YILDIZ-Ahmet KAVAK-Meral YILDIZ-Necdet ÇAKIR Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Keclis Genel kurulu’nda asker selamı verdi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye