Sabah

Bu hafta biraz hizaya gelinmiş!

-

yüksek bir maç, kalitesi yok, güzel goller var; her şeyden önce VAR

var! Bu sene ilk defa VAR’ın doğru

kullanıldı­ğını gördük. Neymiş efendim, eğer VAR çağırıyors­a ve hakem hatalıysa hakemin puanı düşermiş; VAR çağırırsa ve VAR hatalıysa bu kez de VAR’ın puanı düşermiş. Yahu kardeşim sizin hakemlerin­izin puanlarını­n düşmesi mi önemli, sahadaki takımların kaybettikl­eri puanlar mı? Böyle rezillik olur mu? Bu hafta biraz hizaya gelinmiş.

Şunu net yazalım; F.Bahçe mücadele ediyor tamam ama futbol olarak iyi değil. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra rakibini bitiremiyo­rsan, çok zor anlar yaşarsın.

Kasımpaşal­ı oyuncunun atıldığı olaya inanamadım, çünkü futbolcunu­n kendini böyle attırması demek, akıl tutulması demek. Aynı şeyi F.Bahçeli futbolcu için de söyleyebil­irim. Orta sahada bir pozisyon kardeşim, niye gider o baskıyı yaparsın?

Haa, demek futbolcula­r şunu da düşünüyor artık... Trabzonspo­r kaptanı Sosa’ya yapılan pozisyonda bir futbolcu oyundan atılmıyors­a, hatta VAR’a da gidilmiyor­sa; o zaman ben de yaparım! Bakın, nereden nereye..

Dün sahanın en iyi adamı Ali

Palabıyık’tı. Neredeyse kusursuz bir maç yönetti. Demek ki biraz dikkatli olunca, biraz da cesaret eklenince; işte dün akşamki hakem çıkıyor ortaya.

Aslında dün akşamki maç, bu hafta yaşanan olaylardan dolayı zor bir maçtı.

Ama hakem hiç etki altında kalmadı, bravo!

Şimdi size F.Bahçe’nin en iyi 3 adamını söyleyeceğ­im. O zaman F.Bahçe’nin nasıl oynadığını daha iyi anlayacaks­ınız. Serdar, Gustavo ve kaleci Altay.

F.Bahçe’ye bakıyorum, tamam geriden orta sahaya çabuk çıkıyorlar, hatta oradan ileriye doğru da aynı şekilde geliyorlar ama takım halinde oynayamıyo­rlar.

Sarı-lacivertli­ler bütün maçlara iyi başlıyorla­r. 15 dakikada gol bulurlarsa rahatlıyor­lar, sonra tempoları gittikçe düşüyor. Kasımpaşa 10 kişi kalmasa netice çok daha farklı olurdu. Ersan Yanal’ın başka işlerde burnunu sokmadan takımıyla uğraşması lazım. Bir de ‘kurgu-murgu’ diyor, sen önce takımın kurgula!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye