Sabah

ARTIK SUSMAYACAĞ­IZ

Andone’nin sakatlığı Terim’in planlarını bozsa da İmparator çift forvetten vazgeçmeye­cek

- Ogun.sahinoglu@sabah.com.tr

eşiktaş’ın, Yukatel Denizlispo­r’u 1-0 yendiği

Özellikle Diaby’e yapılan iki penaltılık hareketin es geçilmesi, Diaby’e tabanla giren Sackey’nin kırmızı kart görmemesi tepki çekti. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de hakemin kötü performans­ına maçı izlerken çok sinirlendi­ği ve yönetim kurulu üyelerine, “Artık susmak yok, sesimizi çıkaracağı­z. Çıkın ve konuşun. Hakkımızı kimseye yedirmeyec­eğiz” dediği belirtildi.

İLTİMAS DEĞİL, ADALET İSTİYORUZ

Göreve geldikleri­nden bu yana sessizliği­ni koruyan yönetim de bu talimat üzerine ilk açıklamala­rını yaptı.

“Başkaları için kolay çalınan düdükler Beşiktaş karşısında ne yazık ki atlandı. VAR’a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı.

diye konuştu. “Bu sıkıntılı süreçten hep birlikte dayanışma içinde çakacağız. “Talebimiz basit, iltimas değil adalet istiyoruz” diye konuştu.

MAÇ 9

GOL 2

ASİST Yönetim İLK 11 8

SG maçı sonrasında Falcao, 40 gün takımı yalnız bırakırken bu süreçte ileri uçta Andone görev yaptı. Terim’in çift forvet planı ise bir süre rafa kalktı. İmparator iki forvetini yeniden kullanmayı düşünürken bu kez Andone sakatlandı. Madrid’deki tedavisi biten Falcao, en geç yarın İstanbul’da olacak. Fatih Terim, Kolombiyal­ı golcüsünü Başakşehir maçında oynatmayı isterken deneyimli teknik adam, çift forvetten vazgeçmeyi hiç düşünmüyor. G.Antep maçı ile çift forvete geçen Terim, Falcao&Babel ikilisini bundan sonra birlikte kullanacak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye