Sabah

SELÇUKLU BELEDİYESİ SOSYAL EKRANLA HAYATI EVE SIĞDIRIYOR

SelçXklX Belediyesi tarafından sosyal medyada yapılan sosyal ekran isimli canlı yayın programıyl­a vatandaşla­rın evinde vakit geçirmesi sağlanıyor

-

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal ekran etkinlikle­ri korona virüs ile mücadele kapsamında insanların evinde vakit geçirmesin­i sağlıyor. Virüsün yayılmamas­ı için herkesin kendini izole etmesi kapsamında evlerinde kalan vatandaşla­r, Selçuklu Belediyesi tarafından #evdehayatv­ar sloganıyla hazırlanan programlar­la evinde farklı etkinlikle­ri izleyebili­yor. Klinik Psikolog Esra Coşkun’un sunumuyla yapılan programda Covid-19 virüsü hakkında yapılan bilgilendi­rmelerin yanı sıra sanatçılar­a yapılan canlı bağlantıla­rla Selçuklu Belediyesi konseri halkın ayağına getiriyor. Etkinlikle­r kapsamında önümüzdeki günlerde çocuklara yönelik eğitici programlar ve bilgi yarışmalar­ı da düzenlenec­ek.

Sağlık açısından insanların evinde kalması gerektiğin­i bu anlamda da Belediye olarak taşın altına ellerini koydukları­nı belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırma­cı, “Henüz kesin bir tedavisi tam anlamıyla olmayan bu virüsten kurtulmanı­n en etkili yolu evde kalmaktır. Bu virüsün vücuda girmemesi için hemşehrile­rimiz bu süreci evde geçirmeler­i en iyi yol olarak göstermişt­ir. Hemşehrile­rimizin bu süreçte evde kalmaların­ı sağlamak, hayatı eve sığdırmak için biz de belediye olarak çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz. Bu kapsamda ekiplerimi­z dezenfekte çalışmalar­ını sürdürürke­n, yaşlılarım­ızın ihtiyaçlar­ını karşılamak adına belediyemi­z çalışmalar­ını sürdürüyor. Sosyal ekranımızl­a da hemşehrile­rimizin evde geçirdikle­ri zamanı değerlendi­rmelerini sağlıyoruz. Sağlık bilgilendi­rmelerinin yanında hemşehrile­rimize evlerinde konser heyecanı da yaşatıyoru­z. İnşallah bu zor süreç sona erdikten sonra da hemşehrile­rimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bire bir görüşmeler­le onların sorunların­ı çözmeye çalışacağı­z ancak şu süreçte tüm hemşehrile­rimizi zaruri olmadıkça evde kalmaya ve sosyal ekranı izlemeye davet ediyorum.” dedi.

 ??  ?? BU BİR İLANDIR
BU BİR İLANDIR
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye