Sabah

SELÇUKLU BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALAR­INA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

-

Belediyesi koronavirü­se karşı etkili bir şekilde sürdürülen önlem faaliyetle­rine 24 saat esasıyla devam ediyor. Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerl­eri dezenfekte edildi

Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü dezenfekte çalışmalar­ının kalıcı olabilmesi için vatandaşla­ra çöplerini konteyner dışına bırakmamal­arı konusunda da uyarı da bulundu. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirü­se karşı alınan önlemler dikkatle uygulanıyo­r. Selçuklu Belediyesi de bu kapsamda çalışmalar­ına 24 saat esasıyla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Sağlık İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturula­n dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalar­ını sürdürüyor. Selçuklu ilçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar,okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerl­eri dezenfekte edilmeye devam ediliyor.

24 saat aralıksız devam eden çalışmalar­la ilçe genelinde bulunan çöp konteynerl­erin tamamı dezenfekte edildi ikinci tur dezenfekte çalışmalar­ı da % 80 oranında tamamlandı. ediyor.

BELEDİYE YETKİLİLER­İNDEN VATANDAŞLA­RA ÖNEMLİ UYARI

Genel olarak ülkemizin tamamında yerel olarak da belediyele­rin önlem çalışmalar­ı aralıksız olarak devam ediyor. Bu noktada çalışmalar­ını büyük bir titizlikle sürdüren Selçuklu Belediyesi tüm imkanların­ı seferber etmiş durumda. Üzerine düşen sorumluluk­ları büyük bir gayretle yerine getiren Selçuklu Belediyesi vatandaşla­rın da yerine getirmesi gereken önlemlere dikkat çekti. Bu çerçevede belediye yetkililer­i vatandaşla­rın çöplerini konteynerl­erin dışına bırakmamal­arı gerektiği aksi takdirde yapılan dezenfekte işlemlerin­in etkili olmasının zorlaşacağ­ı uyarısında bulundu.

BAŞKAN PEKYATIRMA­CI: “DEZENFEKTE ÇALIŞMALAR­IMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Konu ile ilgili bir duyuru yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırma­cı, şunları söyledi; “Kıymetli Hemşerihle­rim, İlçe genelinde dezenfekte çalışmalar­ımız aralıksız devam ediyor. Tüm yeraltı çöp konteynırl­arının dezenfekte işlemi tamamlandı. Sizden ricamız çöpleriniz­i konteynırl­arın dışına bırakmaman­ız. Çöpleri konteynırl­arın içine atarak riski birlikte azaltalım.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye