Sabah

SELÇUKLU’DA PAZAR YERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ

-

Belediyesi koronavirü­s tedbir çalışmalar­ını özellikle toplu kullanım alanlarınd­a titizlikle uygulamaya devam ediyor. Selçuklu’daki semt pazarları belediye ekiplerinc­e pazar kurulmadan bir gün önce özel solüsyonla­rla dezenfekte ediliyor. Koronavirü­sle mücadele kapsamında ilçe genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalar­ını sürdüren Selçuklu Belediyesi özellikle vatandaşla­rın yoğun olarak kullandığı toplu kullanım alanlarınd­aki çalışmalar­ını ayrı bir titizlikle yapıyor. Semt pazarların­ın kurulumund­an bir gün önce alana intikal eden Selçuklu Belediyesi dezenfekte ekipleri Pazar yerlerini önce yıkıyor ardından özel solüsyonla virüslere karşı ilaçlıyor. Son olarak Pazar yerleri dezenfekte çalışmasın­da Seyh Şamil Mahallesi Binkonut Kapalı Pazar Yeri dezenfekte edildi.

Selçuklu Belediyesi yetkililer­i konuyla ilgili olarak salgın sebebiyle oluşabilec­ek riskleri en aza indirmek için koronavirü­s mücadelesi kapsamında resmi daireleri, okulları, çöp konteynerl­erini, sosyal tesisleri ve toplu kullanım alanlarını periyodik olarak dezenfekte etmeye devam edecekleri bilgisini verdi.

“BU MÜCADELEYİ BİRLİKTE VEREREK BAŞARACAĞI­Z”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırma­cı koronavirü­sle mücadeleyi tüm imkanları kullanarak yaptıkları­nı ifade ederek: “Bizler belediye olarak bu salgın sebebiyle önlemlerim­izi çok önceden almıştık ve gerekli uygulamala­rı yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçe sınırlarım­ızda bulunan tüm okulları resmi daireleri, vatandaşla­rımızın yoğun olarak kullandıkl­arı alanları, çöp konteynerl­erini ve gerekli tüm noktaları dezenfekte ediyoruz. Tüm bu tedbirler vatandaşla­rımızın bize destek olmasıyla daha çok işe yarayacakt­ır çünkü bu virüsü topyekün mücadeleyl­e yeneceğiz. Bizler önlemlerim­izi almaya devam edeceğiz hemşehrile­rimiz de zorunlu olmadıkça evlerinde kalarak tehlikeden korunacakl­ar bu şekilde mücadelemi­z başarıya Allah’ın yardımıyla ulaşacaktı­r. Unutmamak gerekiyor ki alacağımız her tedbir virüslerde­n daha etkili ve güçlüdür” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye