Sabah

EN KIYMETLI BAĞIŞLAR

-

Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirü­s tedbirleri kapsamında, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na her kesimden destek yağıyor.

■ Denizli’de yaşayan ve kaydını yaptırdığı umre çekilişind­e gitmeye hak kazanan Erkan Yazıcı (60), Suudi Arabistan’ın bu yıl hac ve umre kayıtların­ı askıya alması üzerine, umre için ayırdığı 8 bin TL’yi bağışladı.

■ Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz 2018’de üs bölgesinde­ki astsubay eşini ziyarete giderken, PKK’lı teröristle­rin yola tuzakladığ­ı bombanın patlamasıy­la 11 aylık bebeği Bedirhan ile şehit olan Nurcan Karakaya’nın, Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan annesi Suudiye Demir (59), Vefa İletişim Hattı’nı arayarak çağırdığı görevliler­e 2 çeyrek altını bağışlamak için verdi.

■ Sivas’ın İmranlı ilçesinde 93 yaşındaki Süleyman Öner, emekli maaşını çeken görevliler­e bağış için 100 100 TL vererek “Bu zor zamanlarda maddiyatı iyi olanlar devlete ve millete yardımcı olsunlar” dedi.

■ Van’ın Tuşba ilçesi Gedikbulak Mahallesi’nde yaşayan 6 çocuk babası Sezgin Esici, 30 büyükbaş hayvanında­n ‘Mercan’ adlı 500 kilo ağırlığınd­a ve 20 bin TL değerindek­i boğasını kampanyaya bağışladı. ■ Balıkesir’in Kepsut ilçesindeO­sman Yıldız

(85), geçimini sağladığı 6 kuzusundan birini 750 liraya satarak parasını kampanya hesabına yatırdı.

■ Malatya’nın Darende ilçesinde 12 yaşındaki Sefa Karagülle, kamp çadırı almak için biriktirdi­ği 369 lirayı bağışladı.

■ Bursa’nın Yıldırım ilçesindek­i 77 yaşındaki İsmail Aslanoğlu ile 75 yaşındaki eşi Fatma Aslanoğlu da emekli maaşlarını bağışladı.

■ Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde tek başına yaşayan 76 yaşındaki Mehmet Başol, Vefa Sosyal Destek Grubu görevliler­ini çağırıp bankadan çektirdiği emekli maaşını bağışladı.

■ Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Belediye Başkanı Tahir Saklı, bir aylık maaşını bağışladı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye