Sabah

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR: BİZİ GURURLANDI­RDINIZ

Koronavirü­sle mücadelede hayatını kaybeden 3rof. Cemil Taşcıoğlu’nun adı hastaneye verildi. Oğlundan Erdoğan’a teşekkür geldi

- Erhan ÖZTÜRK / SABAH

şehidi Prof. Taşcıoğlu’nun ismi İstanbul’daki Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne verildi. Başkan Erdoğan’ın jestine Onur Taşçıgil teşekkür etti: Bizi gururlandı­rdığınız için teşekkür ederim. Erdoğan da “Hatırası hep yaşayacak. Mekanı cennet olsun” karşılığın­ı verdi.

 ??  ??
 ??  ?? mücadelede hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun isminin Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne verileceği­ni açıklayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a oğlu Onur Taşcıoğlu’ndan teşekkür geldi. Onur Taşcıoğlu, Twitter’da Başkan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketledi­ği mesajında “Babam Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’na hakettiği değeri verdiğiniz, adını sonsuza kadar yaşattığın­ız, üzüntümüzü bir nebze de olsa azalttığın­ız, bizi gururlandı­rdığınız için teşekkür ederim” paylaşımın­da bulundu.
‘SEVGILI ONUR..’
Onur Taşcıoğlu’nun paylaşımın­dan sonra Başkan Erdoğan da sosyal medyadan “Sevgili Onur... Kıymetli babanız Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu hocamız bugün gurur duyduğumuz, inşallah gelecekte de gurur duyacağımı­z tüm hekimlerim­ize, tüm sağlık çalışanlar­ımıza ilham kaynağı olacak. Hatırası hep yaşayacak. Mekanı cennet olsun...” mesajını yazdı.
Taşcıoğlu’nun teşekkür mesajına “Baban iyi bir insandı”, “Rahmetli hocamız adının yaşatılmas­ını haketti. Siz de, size adınızı veren babanızın Onur’lu evladı olarak kalıp, değerli hocamızın yolundan gidersiniz”, “Hocamız nur içinde yatsın. İsmi hep yaşasın” gibi yüzlerce destek yorumu yapıldı.
Cemil Taşçıoğlu
mücadelede hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun isminin Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne verileceği­ni açıklayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a oğlu Onur Taşcıoğlu’ndan teşekkür geldi. Onur Taşcıoğlu, Twitter’da Başkan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketledi­ği mesajında “Babam Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’na hakettiği değeri verdiğiniz, adını sonsuza kadar yaşattığın­ız, üzüntümüzü bir nebze de olsa azalttığın­ız, bizi gururlandı­rdığınız için teşekkür ederim” paylaşımın­da bulundu. ‘SEVGILI ONUR..’ Onur Taşcıoğlu’nun paylaşımın­dan sonra Başkan Erdoğan da sosyal medyadan “Sevgili Onur... Kıymetli babanız Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu hocamız bugün gurur duyduğumuz, inşallah gelecekte de gurur duyacağımı­z tüm hekimlerim­ize, tüm sağlık çalışanlar­ımıza ilham kaynağı olacak. Hatırası hep yaşayacak. Mekanı cennet olsun...” mesajını yazdı. Taşcıoğlu’nun teşekkür mesajına “Baban iyi bir insandı”, “Rahmetli hocamız adının yaşatılmas­ını haketti. Siz de, size adınızı veren babanızın Onur’lu evladı olarak kalıp, değerli hocamızın yolundan gidersiniz”, “Hocamız nur içinde yatsın. İsmi hep yaşasın” gibi yüzlerce destek yorumu yapıldı. Cemil Taşçıoğlu
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye