Sabah

SOSA RÖTARLI!

- 5HFHS *h1*g5 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

Son yaptırdığı Koronavirü­s testi negatif çıkan ve bireysel idmanlara başlayan

Jose Sosa, dün Instagram hesabından bu fotoğrafı

paylaşıp “Sonunda” notunu

düştü.

SARI-LACIVERTLI takımın Brezilyalı oyuncusu Luiz Gustavo’nun peşini Lyon bırakmıyor… Kanarya’nın geçtiğimiz sezon 6 milyon Euro bedelle Marsilya’dan aldığı 33 yaşındaki oyuncu için Lyon’un 10 milyon Euro’luk teklifi yetersiz bulunmuştu. Fransız ekibi, deneyimli oyuncudan enerbahçe’nin yeni transferi Jose Sosa ve eşinin Koronavirü­s testi pozitif çıkmış ve karantina altına alınmıştı.

son yapılan testinin negatif olduğu ve özel program dahilinde çalışmalar­a yeniden başladığı öğrenildi. Takımdan ayrı olarak tek başına 1 hafta hazırlanac­ak olan

Arjantinli oyuncu ardından yeni takım arkadaşlar­ına katılacak. 35 yaşındaki 10 numaranın Süper Lig’in ilk haftasında­ki Çaykur Rizespor maçında ise forma giymesi beklenmiyo­r. Sosa’nın fiziksel olarak hazır hale gelmesinin Rize maçı için zor olacağı ve bu nedenle tedbirli davranarak ikinci haftadaki Hatayspor karşılaşma­sında görev alacağı öğrenildi. vazgeçmezk­en yeni bir teklife hazırlanıy­or. Sarılacive­rtliler ise 10 milyon Euro üzerindeki tekliflere ödeme şartlarını­n da uygun olması halinde onay verecek. 2022-23 sezonu sonuna kadar F.Bahçe ile sözleşmesi bulunan oyuncu, kulübün alacağı karara göre Lyon ile görüşmeye başlayacak.

GEÇTIĞIMIZ sezonun başında F.Bahçe’nin bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı. Bu sezon ligde 12 maçta oynayan ve skor katkısı yapamayan 33 yaşındaki oyuncunun yeni adresi ise Süper Lig’in yeni ekibi Fatih Karagümrük oldu. Sarı-lacivertli­ler ayrıca Tolgay Arslan ile de sözleşmesi­ni feshetmek üzere masaya otururken, kısa süre içinde ayrılığın resmiyet kazanması bekleniyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye