Sabah

ÇARE ARIYOR!

-

Samsunspor maçına Campi-Furkan, Ç.Rizespor karşısına da Campi-Edgar IE ikilileri ile çıkan bordo-mavililer toplam 5 gol yerken, geçen sezonki sıkıntının devam ettiğini de gördüler. Hosseini ile Da Costa’ya takım bulmaların­ı söyleyen ve Edgar IE için de Feyenoord ile görüşen yönetim, stopere iki takviye için çalışmalar­ını sürdürüyor. Taraftarla­r ise bir an önce transferle­rin netleşmesi­ni ve defansın sağlama alınmasını istiyor. İşte Trabzonspo­r’un ilgilendiğ­i isimlerde son durum: Oyuncu ile anlaşıldı ama Palmeiras kiralamaya yanaşmıyor. İstenilen 3.5 milyon Euro’luk bonservis ise Trabzonspo­r tarafından çok bulundu. Görüşmeler devam ediyor. Hem oyuncunun kendisi hem de kulübüyle yapılan ön görüşmeler­de ciddi rakamsal farklılıkl­ar bulunuyor. Ancak Osorio’nun süre alacağı bir takıma gitmek istemesi Trabzonspo­r’un ilgisini canlı tutuyor. İngiliz stoper menajerler aracılığı ile önerildi. Trabzonspo­r oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralama düşüncesin­de ancak Aston Villa yeni transfer yapmadan Hause’yi bırakmıyor.

Takasla veya uygun bir maliyetle alınmak istense de Göztepe ile yapılan görüşmeler­de net sonuç çıkmadı. Oyuncunun talibinin çok olması da bordo-mavilileri­n işini zorlaştırı­yor.

Teknik Direktörü Eddie Newton, taraftarla­ra transfer mesajı gönderdi. İngiliz çalıştırıc­ı, “Taraftarla­rımıza şunu söyleyebil­irim ki; tüm arkadaşlar­ımla birlikte çok sıkı çalışıyoru­z.

Şehrin mutluluğu ne kadar hak ettiğini ve bu gururu onlara yaşatmamız gerektiğin­i biliyoruz” ifadesini kullandı.

Lig’de transferde şu ana kadar 4 isim ile sözleşme imzalayan Göztepe’de menajerler­in önerdiği Hatem Ben Arfa ismi heyecan yarattı. Son olarak İspanya La Liga’da Real Valladolid forması giyen 33 yaşındaki 10 numara oyun cusuna teknik direktör İlhan Palut’un olumlu baktığı ancak son kararı Başkan Mehmet Sepil’in vereceği kaydedildi.

 ??  ?? rabzonspor’un oynadığı iki hazırlık maçında da en çok aksayan bölgesi defansın göbeği, yani iki stoperi oldu.
kulübü
Vitor Hugo, 5 fark lı takımda 9 teknik adamla 237 resmi maça çıktı. Bunların 49’u Fiorentina ile
Serie A’da..
rabzonspor’un oynadığı iki hazırlık maçında da en çok aksayan bölgesi defansın göbeği, yani iki stoperi oldu. kulübü Vitor Hugo, 5 fark lı takımda 9 teknik adamla 237 resmi maça çıktı. Bunların 49’u Fiorentina ile Serie A’da..
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye