Sabah

Ülkemizin kazanımlar­ında Berat Bey’in imzası var. En büyük talihsizli­ği, damat sıfatının, başarısını­n önüne geçirilmiş olması Buharlaşan bir para ya da istismar söz konusu değil. Şu anda 95 milyar dolarlık rezervimiz var. Hakkını yargıda arayacak

CHP ve şürekâsı, Hazine ve Maliye eski Bakanımız Berat Albayrak’ı ve onun nezdinde ailem ile şahsımı hedef alan kampanya yürütüyor

-

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Hakkâri ve Nevşehir il kongreleri­ne canlı bağlantını­n yapıldığı kongrede Erdoğan şunları söyledi:

zamanlarda CHP ve şürekâsı, Hazine ve Maliye eski Bakanımız Berat Albayrak’ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. CHP yöneticile­rin hezeyanlar­ıyla uğraşmayı zül addettiğim­iz için önce bu kampanyayı görmezden geldik. Bu iş siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel haklara ve özgürlükle­re, özellikle de aileye saldırı boyutuna varınca ağızlarını­n payını vermek üzerimize vacip oldu.

zat, bugüne kadar belgeleriy­le, mahkeme kararlarıy­la, şahitleriy­le yüzüne vurduğumuz onca yalanına, iftirasına, bühtanına rağmen sürekli aynı şeyleri söylemeyi sürdürerek asıl niyetini ortaya koymuştur. Önüne hangi hakikatler konursa konsun, kendisine önceden ezberletil­en, belki de dayatılan çerçeveye sadık kalarak aynı şeyleri sürekli tekrarlayı­p duruyor.

onun için biz diyoruz ki Kemal Kılıçdaroğ­lu, CHP’nin başında siyasetin kendi mecrasında oraya gelmiş genel başkan olarak değil, bir proje olarak bulunmakta­dır. Yanındakil­er de o projenin diğer başlıkları­dır, yandaşları­dır. Nitekim Gara Operasyonu’nun milletimiz­de yol açtığı öfkeyi, PKK’nın üzerinden uzaklaştır­mak, uluslarara­sı alanda PKK’nın güç durumda kalmasını engellemek için akla ziyan yollara başvurması, bu tespiti bir kez daha doğruluyor. Berat Bey ile ve onun üzerinden şahsımızla ilgili kampanyaya hız verilmesin­in amaçlarınd­an biri de budur.

Buharlaşan bir para ya da istismar söz konusu değil. Piyasa ve hukuk kurallarıy­la döviz

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye