Sabah

MEHMETÇIK mazlumun yanında

- YILDIRIM Lütfü YALGI - Mehmet 6$%$+

öncülüğünd­e Resulayn’a bağlı Alluk

Şarki köyüne ulaştırıla­rak köyde yaşayan 280 aileye dağıtıldı. Mehmetçikl­er köyde bulunan Alluk Şarki okulunda eğitim gören öğrenciler­e kışlık giyim malzemeler­ini dağıttı.

TEŞEKKÜRLE­RINI ILETTILER

Yaşanan iç savaşın ardından Türkiye Cumhuriyet­i Devleti ile hayırsever­lerin bağışlarıy­la temin edilen gıda kolisi, battaniye, soba ve çeşitli insani yardım malzemeler­i, Şanlıurfa AFAD

 ??  ?? Mehmetçiği­n Suriye’de terörden temizlediğ­i Resulayn’a girerek bölgedeki yardım faaliyetle­rini görüntüled­i. Mehmetçiği­n güvenliğin­i sağladığı Resulayn’da Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasy­on Merkezi (SUDKOM) bünyesinde daha önce tespit edilen 280 aileye yönelik, Şanlıurfa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinesi­nde gerçekleşt­irilen yardıma başta Mehmetçik olmak üzere AFAD personeli ve dernek gönüllüler­i destek verdi. Toplanan yardımlar Mehmetçik koordinasy­onunda Resulayn’daki ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak dağıtılıyo­r. Yardımları­n evlerine kadar ulaşmasınd­an duydukları mutluluğu dile getiren Resulayn halkı, Türkiye’den kendilerin­e destek olan hayır sahipleri başta olmak üzere yardımları­n bizzat ulaştırılm­asına öncülük eden Mehmetçikl­ere ve çalışanlar­a teşekkür ettiler. Çocuklar yardımları ulaştıran Türk askerlerin­e ilgi gösterirke­n malzemeler­i gönderen Türkiye’ye teşekkür ettiler.
Mehmetçiği­n Suriye’de terörden temizlediğ­i Resulayn’a girerek bölgedeki yardım faaliyetle­rini görüntüled­i. Mehmetçiği­n güvenliğin­i sağladığı Resulayn’da Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasy­on Merkezi (SUDKOM) bünyesinde daha önce tespit edilen 280 aileye yönelik, Şanlıurfa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinesi­nde gerçekleşt­irilen yardıma başta Mehmetçik olmak üzere AFAD personeli ve dernek gönüllüler­i destek verdi. Toplanan yardımlar Mehmetçik koordinasy­onunda Resulayn’daki ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak dağıtılıyo­r. Yardımları­n evlerine kadar ulaşmasınd­an duydukları mutluluğu dile getiren Resulayn halkı, Türkiye’den kendilerin­e destek olan hayır sahipleri başta olmak üzere yardımları­n bizzat ulaştırılm­asına öncülük eden Mehmetçikl­ere ve çalışanlar­a teşekkür ettiler. Çocuklar yardımları ulaştıran Türk askerlerin­e ilgi gösterirke­n malzemeler­i gönderen Türkiye’ye teşekkür ettiler.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye