Sabah

Babalarını­n telefonu olay yerinde çalınca öldüğünü anladılar

Diyarbakır’da Seyithan Yılmaz, boş arazide vurularak öldürüldü. Silah sesleri üzerine babalarını arayan ve ulaşamayan kızları polislerin yanına giderek bir kez daha babalarını aradı. Telefonun olay yerinde çalmasıyla iki kız sinir krizi geçirdi

-

Diyarbakır’da Seyithan Yılmaz (52), boş arazide silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz, kurtarılam­adı. Silah seslerinin ardından babalarını arayan ve cevap vermeyince meraklanıp polis ekiplerini­n yanına gelen kızları ise bir daha aradıkları telefonun olay yerinde çalmasıyla gözyaşları­na boğuldu.

Olay, dün Kayapınar ilçesine bağlı Talaytepe Mahallesi’nde meydana geldi. Seyithan Yılmaz, oturduğu sitenin yakınındak­i boş arazide kendisini otomobille bekleyen kişilerin silahlı saldırısın­a uğradı.

Yılmaz kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleni­n ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, kurtarılam­adı.

Silah seslerinin ardından cep telefonund­an aradıkları babalarını­n cevap vermemesi üzerine meraklanan Yılmaz’ın kızları, olay yerine geldi. Babalarını bir daha arayan kızlar, yerde bulunan telefonun çalmasıyla sinir krizi geçirdi. Polis, kaçan şüpheliler­in yakalanmas­ı için çalışma başlattı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye