Sabah

TRANSFER KADAR ZEMİNE HARCANMIYO­R

-

AMilli Futbol Takımımızı­n Teknik Direktörü

68 yaşındaki tecrübeli teknik adam, zeminlerin kötü olmasıyla ilgili kulüpleri eleştirirk­en, lig hakkında da söylemlerd­e bulundu. İşte Güneş’in ifadeleri:

SONUNDA =ARAR 9AR!

“Sahanın kötü olması iyi takımların aleyhinde.

Transfere para harcanıyor, oraya

HAKEMLER ÇOK TARTIŞILDI

Hakem kararları çok fazla tartışılıy­or. Bu bizim pastamız. Medyada bunları konuşarak çözebilece­ğiniz bir konu değil. Kulüpler Birliği Vakfı var, TFF var. Herkesin bir talebi var ve herkes talebinin çözülmesi isteğinde bulunuyor.

Fenerbahçe, Galatasara­y, Beşiktaş ve Trabzonspo­r kafa kafaya geldiler, demek ki kötü niyet yok burada. Kaybettiği­nizde mazeret ararsanız sorunu çözemezsin­iz.”

TESISLEŞME ve rı olarak 20 sen göre çok daha i oldukların­ı vurg rübeli hoca, “Sp rı ve ülke tanıtı Kupası bizim ço ediyor. +olland Norveç takımlar liz ettik. Elimizd cu grubuyla en yapabiliri­z diye ruz. 24 Mart’ta maçını Atatürk Stadyumu’nda diye konuştu.

 ??  ?? 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasara­y’da sevinci yaşanı yor. Cezayirli oyuncusuna kavuşan Fatih Terim, Feghouli’nin yoklu ğunda sağ açık
ta Emre
Kılınç ve Arda Turan’ı dönüşümlü oynatmıştı. Alanya’da galibiyeti getiren Emre son haftalarda performans­ıyla sivrilirke­n, Arda da Terim’in vazge çilmezi durumunda.
Terim, cumartesi günü Erzurum maçın da sakatlığın­ı atlatan tecrübeli yıldızına yer arıyor. Öte yandan Saracchi, fizyotera pistler eşliğinde idman yapar ken, Emre Taşdemir ise takımdan ayrı hazır lıklarını sür
dürdü.
7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasara­y’da sevinci yaşanı yor. Cezayirli oyuncusuna kavuşan Fatih Terim, Feghouli’nin yoklu ğunda sağ açık ta Emre Kılınç ve Arda Turan’ı dönüşümlü oynatmıştı. Alanya’da galibiyeti getiren Emre son haftalarda performans­ıyla sivrilirke­n, Arda da Terim’in vazge çilmezi durumunda. Terim, cumartesi günü Erzurum maçın da sakatlığın­ı atlatan tecrübeli yıldızına yer arıyor. Öte yandan Saracchi, fizyotera pistler eşliğinde idman yapar ken, Emre Taşdemir ise takımdan ayrı hazır lıklarını sür dürdü.
 ??  ??
 ??  ?? harcanmıyo­r. Çok transfer yapan da sonunda zarar ediyor. Bir tane şampiyon olacak, sonunda batmasınla­r.
harcanmıyo­r. Çok transfer yapan da sonunda zarar ediyor. Bir tane şampiyon olacak, sonunda batmasınla­r.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye