Sabah

Dikilitaş arsasına 500 milyon lira yatırıyor

-

Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü binasının yer aldığı arsada yeni bir konut projesi hayata geçirilece­k. Geçen yıl ekimde yapılan ihalede, en yüksek teklifi veren firma anlaşma imzalamayı­nca ihale ikinci en yüksek teklifi veren Fuzul Yapı’ya kaldı. Şirket, Balmumcu’da yer alan 3 bin 357 metrekarel­ik arsa üzerinde hayata geçirilece­k projenin inşaatına bu yıl içinde başlayacak. İhale ilanında yer alan bilgilere göre, ticari imarlı arsada emsal 2, emsale esas inşaat alanı da 6 bin 714 metrekare olarak belirlendi.

26 FIRMA YARIŞTI

İhalede 26 inşaat firmanın yarıştığın­ı söyleyen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki

Akbal, “Satış toplam geliri olarak 461 milyon lira taahhüt ettik. Bunun yüzde 50’sini inşaat yapım süresince arsa sahibi olan Emlak Konut GYO’ya ödeyeceğiz. Toplam gelirin ise 600 milyon liraya kadar çıkmasını öngörüyoru­z” şeklinde konuştu. Zeki Akbal, “Konumuyla öne çıkan bu alanda inşaat bu yıl başlar. Prestijli, İstanbul’a yakışacak bir projeyi hayata geçireceği” dedi.

KUPON ARSA IHALESI

Emlak Konut GYO, Ortaköy’deki ‘kupon’ arsası için de ihaleye çıkacak. İlk oturumu 5 Mart’ta gerçekleşt­irilecek olan ihaleye yüksek katılım bekleniyor. Turizm, ticaret ve konut alanı fonksiyonu­na sahip arsanın 28 bin 266 metrekare emsale esas inşaat alanı bulunuyor.

 ??  ?? Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, satış toplam gelirinin 600 milyon liraya çıkacağını söyledi.
Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, satış toplam gelirinin 600 milyon liraya çıkacağını söyledi.
 ??  ?? VHGD.WDEDN#VDEDK.FRP.WU
SHGD
TABAK
EKONOMI
VHGD.WDEDN#VDEDK.FRP.WU SHGD TABAK EKONOMI
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye