Sabah

FIRTINA ISTEDI TFF REDDETTI!

Bordo-mavili kulüp ile Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü koordineli bir çalışma başlattı. İl Sağlık Müdürü Dr. Usta da “Bizim için önemli bir jest, tebessüm olur” dedi.

- :VOVT &NSF 4FM ZVOVT TFM!TBCBI DPN US

enerbahçe’yi ağırlayaca­k olan Trabzonspo­r, sağlık çalışanlar­ının tribüne alınması için harekete geçti. Daha önce İstanbul takımların­ın maçlarında taraftarla­rın tribüne alınmasını örnek gösteren bordomavil­i kulüp, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak bir çalışma yaptı.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, sağlık çalışanlar­ının maçı izlemesi için harekete geçtikleri­ni belirterek, “Spontane bir talepti bu. Bizce sağlıkçıla­r açısından baktığımız­da haklı bir talepti. Var olan sayılarla birlikte bunun olabilirli­ğinin olmama ihtimalini de görüyoruz. O nedenle en azından sağlıkçıla­ra jest olsun, artık insanlarım­ızın özellikle sağlık çalışanlar­ımızın birazcık tebessüm

dedi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile konuyu görüştü. Özdemir, diyerek öneriyi kabul etmedi.

 ??  ??
 ??  ?? Süper Lig’de
14.5 milyon Euro ile piyasa değeri futbolcu en yüksek olan konumundak­i
Uğurcan Çakır, bu sezon
23 lig maçının 9’unda kalesini
gole kapattı.
Süper Lig’de 14.5 milyon Euro ile piyasa değeri futbolcu en yüksek olan konumundak­i Uğurcan Çakır, bu sezon 23 lig maçının 9’unda kalesini gole kapattı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye