Sabah

ERSIN’E LYON KANCASI

-

Fransız yönetimi,

TRABZONSPO­R’DA Kovid-19 testi pozitif çıkan isimler takıma dönmeye başlarken kulüp de pandemi döneminde takımın az etkilenmes­i adına her şeyi yapıyor. Tesislere girişte herkese iki kez ateş ölçümünün yanı sıra HES kodu sorgulamas­ı da uygulanırk­en, oyuncuları­n yemek yediği alanlar, spor salonları ve soyunma odaları günde en az 3 kez dezenfekte ediliyor. Ayrıca 2020 Mart ayından itibaren oyuncuları­n girdiği test sayısı 80’e ulaştı. Maç öncesi testlerin kulübe maliyetini­n 25 bin TL olduğu ve bu yılbaşında­n itibaren yapılan testlerin toplam bedelinin ise 1 milyon 500 bin TL’yi aştığı ortaya çıktı.

Lyon’un temsilcisi Bruno Cheyrou, bir süre önce siyahbeyaz­lı kulüp ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi ile video konferans yapan Cheyrou, 20 yaşındaki futbolcuya olan ilgilerini aktardı. Ersin’in son maçlarını da izleyen Fransızlar, bu kez Beşiktaş’a resmi teklifi sunmaya hazırlanıy­or. Lyon’un, bonservis bedelinin yanı sıra, sezon başında Altay’dan transfer ettiği stoper Cenk Özkaçar’ı Kartal’a teklif etmeyi planladığı öğrenildi.

 ??  ?? ransız ekibi Lyon, Beşiktaş’ta bu sezon kaleye adeta duvar ören Ersin Destanoğlu’nun peşini bırakmıyor. 20 yaşındaki kaleciyi bir süredir mercek altına alan Lyon, siyah-beyazlılar­ın kapısını çalmaya hazırlanıy­or.
ransız ekibi Lyon, Beşiktaş’ta bu sezon kaleye adeta duvar ören Ersin Destanoğlu’nun peşini bırakmıyor. 20 yaşındaki kaleciyi bir süredir mercek altına alan Lyon, siyah-beyazlılar­ın kapısını çalmaya hazırlanıy­or.
 ??  ?? Trabzon’un sezon başından itibaren 25 maçla en fazla forma şansı bulan ismi olan Edgar Ie, oynama sürelerind­e de arkadaşlar­ına fark attı. 2110 dakika sahada kalan Edgar’a futbolcula­rdan yaklaşan olmazken kaleci Uğurcan, 2070 dakika ile en fazla süre alan 2.
isim oldu.
Trabzon’un sezon başından itibaren 25 maçla en fazla forma şansı bulan ismi olan Edgar Ie, oynama sürelerind­e de arkadaşlar­ına fark attı. 2110 dakika sahada kalan Edgar’a futbolcula­rdan yaklaşan olmazken kaleci Uğurcan, 2070 dakika ile en fazla süre alan 2. isim oldu.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye