Sabah

KOL KOLA GİRDİĞİNİZ TERÖRÜ İNİNDE BİTİRECEĞİ­Z BAŞKAN ERDOĞAN’DAN CHP’YE SERT ELEŞTİRİ:

Gara’da 13 masum insanın infaz edildiği acı hadise bile bu alçak zihniyeti utandırmay­a yetmedi

- (DITöR: Ulaş YILDIZ - TASARıM: (Ga IŞIK

BUNLAR öyle utanmaz ki, Gara’daki katliamın suçunu bile benim üzerime yıkmaya çalışıyor. Bu kadar alçaklaş tılar.

BAY Kemal ve ortağı HDP bil sin ki, biz onların intikamı nı alacağız, kanlarını yerde bırakmayac­ağız.

SİZİN kol kanat gerdiğiniz, kol kola yürüdüğünü­z o terörist leri inlerinde bitire bitire yola devam edeceğiz.

CHP SÜZME FAŞİST PARTİ

GARA katliamı, terör konusun da kimin nerede durduğunu göstermesi açısından gerçek ten turnusol oldu.

CHP heyula haline gelmiş amorf bir yapı, süzme faşist bir partidir. CHP belediyeci liği çöp, çukur, çamur demektir.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan’ın konuşmasın­dan satırbaşla­rı şöyle: l TEL TEL DÖKÜLÜYORL­AR: Cumhur İttifakı’na karşı CHP’nin lokomotifl­iğinde kurulan yapının terörle mücadele başta, yaşanan her hadisede tel tel dökülmesi, oturduğu zeminin çürüklüğün­den kaynaklanı­yor. CHP, bir yanına terör örgütünün güdümündek­i partiyi, diğer yanına yerli ve milli hassasiyet­lerini koruduğunu umut ettiğimiz bir başka yapıyı alarak, ortaya da kimi bulursa doldurarak, kendince bir siyaset terazisi kurdu. Karşımızda sadece dışarıdan üflenen sufleleri muhalefet kisvesi altında tekrarlaya­n, vizyonsuz, hedefsiz, ilkesiz bir heyula var. l SÜZME FAŞİST BİR PARTİ: CHP’nin içinde millet, demokrasi yoktur. CHP sadece lafını ettiği, istismarın­ı yaptığı demokrasin­in D’sinden bile nasibini almamış, süzme faşist bir partidir. CHP’nin içinde milli ve yerli hassasiyet yoktur. CHP siyasettek­i duruşunu ülkesine veya halkına göre değil, önüne konulan senaryolar­a göre belirler. Kendi içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık vukuatları­yla bile yüzleşemey­ecek kadar kibir bataklığın­a saplanmışt­ır. CHP hakiki bir siyasi parti olmaktan çıkıp heyula haline dönüşmüş amorf bir yapıdır.

l KİMSEDEN İCAZET

ALMAYIZ: mücadeleye ‘ama’lı, ‘fakat’lı beyanlarla gölge düşürmeye kalkarsa, bilsin ki hayati bir hata içindedir. Yıllardır Batılı dostlarımı­za, “Terör örgütleriy­le aynı yatağa girmeyin, bunlar yılan gibidir, tabiatları icabı bir gün mutlaka sizi de ısırırlar” diyoruz. Bizi dinlemeyen­lerin akıbetini seyrediyor­uz. Türkiye gibi, dünyanın en köklü devletleri­nden biriyle beraber olmak yerine, eli kanlı terör örgütleriy­le iş tutmayı tercih edenler, hızla sürüklendi­kleri kara delikte kaybolup gidecek.

l ÖYLE UTANMAZ Kİ: Irak’ın kuzeyinde bir mağarada alenen infaz edilen 13 silahsız masum insanın başına gelen acı hadise bile, karşımızda­ki kirli zihniyeti utandırmay­a yetmemişti­r. Bunlar öyle utanmaz ki, çıkıyor şu anda onu bile benim üzerime yıkmaya çalışıyor. 13 kişiyi kaçıranlar kim? Bu 5-6 yıl içinde dağ, taş demedik, Irak’ın kuzeyindek­i mağaralar demedik. Bütün buraları güvenlik güçlerimiz­le aradık, taradık. Bunlar utanmadan, sıkılmadan “Bir şey olmaz orada sakinler, güvence altındalar” diyecek kadar yüzsüz. Kim bunlar? CHP ve ortağı HDP. Bu tezgâhı beraber çalıştırdı­lar. Savunma Bakanım ve İçişleri Bakanım bizzat gittiler anlattılar. Bu kadar açık ve şeffaf süreç ortaya konulurken siz ne yüzsüzsünü­z ki Meclis’teki bu çalışmadan sonra yine hâlâ saldırıyor­sunuz. Ne yaparsanız yapın bilesiniz ki bu Cumhur İttifakı, bu AK Parti iktidarı bu yolda inanarak, inançla, sizin kol gerdiğiniz o teröristle­ri de inlerinde bitire bitire yoluna devam edecektir.

l NE YÜZSÜZ, KARAKTERSİ­ZSİN: Terör örgütünü ve siyasi uzantısını korumak için bu katliamın suçunu bize yıkmaya kalkacak kadar alçaldılar, alçaklaştı­lar. “Bunun sorumlusu Erdoğan’dır” diyor. Ne yüzsüzsün sen ya, ne karaktersi­zsin sen ya. 5-6 yıl içinde bu mücadeleyi verdik ve buna rağmen geldiğimiz nokta maalesef bu oldu, içimiz kan ağlıyor. Ama onların intikamını alacağız, onların kanlarını yerde bırakmayac­ağız. Bunu da böyle bilsin Bay Kemal, ortağı HDP de böyle bilsin. Beraber yine Ankara’dan İstanbul’a yürüsünler.

 ??  ?? Erdoğan, Ağrı, Ardahan, Bolu, Diyarbakır ve Hatay il kongrele rine canlı bağlantıyl­a katıldı.
Erdoğan, AK Parti Grubu’nda
konuştu.
Erdoğan, Ağrı, Ardahan, Bolu, Diyarbakır ve Hatay il kongrele rine canlı bağlantıyl­a katıldı. Erdoğan, AK Parti Grubu’nda konuştu.
 ??  ?? ANKARA
ANKARA
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye