Sabah

İyi kariyer başlangıcı için doğru deneyim

-

Türk TElEkom’un GEnç YEtEnEk ProGrAmı ‘START’ın BAşvuru

sAyısı yüzDE 20 Arttı. ‘START’ sEçIlECEk GEnç yEtEnEklEr, şIrkEttE stAJ yApmA yA DA tAm zAmAnlı çAlışmA Imkânı BulACAk

Telekom, START kariyer sektörünü hem de Türk Telekom’u programı ile gençlere yatırım yapmaya tanımaları­na fırsat verecek zengin devam ediyor. Bu doğrultuda gençler bir içerik sunacağız. Ayrıca, tarafından da yoğun ilgi gören son aşamaya kadar gelen adaylarımı­zın ‘START’ın 2021 başvurular­ı sona erdi. sektörle ilgili elde edeceği ‘START Stajım’ ve ‘START Yeni İşim’ kazanımlar­ı da çok kıymetli görüyor, olmak üzere iki ayrı kategoride yapılan süreci ve içeriği bu doğrultuda başvurular­da programa ilgi arttı. İlanın kurguluyor­uz” dedi. yayında kaldığı 1 ay süresince başvurular­ın sayısı geçen yıla oranla yüzde 20 yükseldi.

Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, “Türk Telekom olarak; millî sorumluluk bilinciyle Türkiye’nin geleceğini Türkiye’nin gençleri ile şekillendi­rmek için çalışıyoru­z. ‘START’ programımı­z da bu yaklaşımım­ızın bir ürünü ve programın gördüğü ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Başvuru kriterleri­ne sahip adaylar için sırada heyecanlı bir değerlendi­rme süreci var. Yedi aşamalı sürecimizd­e, test aşamaların­ı başarıyla geçen adaylarımı­zı tercih ettikleri alanda video ve çevrim içi mülâkatlar­la özel olarak değerlendi­receğiz. Proje kampımızda adayların hem telekomüni­kasyon

8=8N DgNEM 6TAJ

Bu yıl tüm adımları tamamlayan ve ‘START Proje Kampı’ aşamasına gelerek katılım gösteren tüm adaylar ‘Kamp Başarı Sertifikas­ı’ almaya hak kazanacak. Proje kampını başarıyla tamamlayan adaylar arasından ‘START Stajım’a kabul edilen 3 ve 4’üncü sınıf öğrenciler­i, 6 hafta boyunca, alanında uzman profesyone­ller tarafından sunulan kapsamlı eğitim ve staj programı ile telekomüni­kasyon sektörünü yakından tanıma fırsatı elde edecekler. 6 haftalık staj programını başarıyla tamamlayan gençler; stajlarına uzun dönem devam etme şansına da sahip olacaklar.

 ??  ??
 ??  ?? 0EHmEt (mrE 9urAl
0EHmEt (mrE 9urAl
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye