Sabah

BANA EŞLİK EDİNCE ÇOK SEVİNDİM GURUR DUYDUM

- EGa IŞIK Özgür ÖZDEMIR/SABAH

İL KONGRESİND­E ERDOĞAN’LA ŞARKI SÖYLEYEN TUANA ŞAHİN

Cumhurbaşk­anı

İlham Aliyev, Cumhurbaşk­anı Erdoğan’a doğum günü dolayısıy la kutlama mesajı gönderdi. Aliyev, mesajında şunları söyledi: “Dostluk ve kardeşliğe dayalı devletler arası ilişkileri mizi bu seviyeye taşımada şahsen sizin eşsiz bir rolünüz var. Çok yönlü ikili ilişkileri­mi zi ve stratejik ittifakımı­zı daha da güçlendir me kararlılığ­ınızı, Azerbaycan’ın ezeli top raklarının işgalden kurtarılma­sında her düzeyde verdiğiniz açık ve tereddüt süz manevi ve siyasi desteği nizi, halkımız çok takdir

etmektedir.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Tayyip

Bey ile tanışıklığ­ımız 1970’lere dayanır. Siirt konuşması dolayısıyl­a avukatlığı­nı üstlendim. Öngörüleri güçlü, zeki, güçlü bir kişiliği, kararlı bir duruşu var. İnsanlarla ilişkileri son derece sevecen ve güçlü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda, Genel Başkanlığı’nda, Başbakanlı­ğı’nda, Cumhurbaşk­anlığı’nda başarısınd­a en önemli faktör, işine odaklı ve konsantre oluşudur. Kolektif aklı önemser. Çalışma arkadaşlar­ının görüş ve önerilerin­i alır ve defterine yazar.

AK Parti Grup Başkanveki­li

Bülent Turan: Gücünü ve enerjisini tamamen milletten alan bir siyasetçi. Türkiye’nin yeniden güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıktığı, tarihi kodlarıyla buluştuğu içinde bulunduğum­uz dönemin asli mimarıdır. Bugün uluslarara­sı platformla­rda, Doğu Akdeniz’de, enerji ve savunma sanayiinde, milli meselelerd­e iddiasını ortaya koyan Türkiye, Erdoğan liderliğin­de yapılan atılımları­n bir sonucu. Cumhurbaşk­anımız siyasi tarihimize, hakkı ve adaleti haykıran, mazlumu savunan, milletin hayallerin­i gerçeğe dönüştüren eşsiz mücadelesi­yle geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli: Cumhurbaşk­anımız, halka ve Hakk’a hizmet etme gayesini doğal liderlik özellikler­iyle somutlaştı­ran ve realize eden bir liderdir. Cumhurbaşk­anımızın liderliği; yıpratıcı, son derece çetin ve bazen tahammül sınırların­ı zorlayan bir süreçte taktik hamleleri, stratejik hedeflerle uyumlu olacak şekilde; reel politiğin zorunlu kıldığı tarzda imkânlar ile hedefler arasındaki son derece hassas dengeyi dinamik bir yaklaşımla koruyarak yoluna devam etmekte.

Erdoğan’ın baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde hem şerileri doğum gününü kutladılar:

Erdoğan bir dünya lideri, başımızın tacı. Allah ona mutlu ve huzurlu gün ler versin. Sağlıklı yılları olsun.

Onu anlat maya gerek yok. O Türkiye’nin başında, mazlumları­n yanında olan bir dünya lideri. İyi ki doğ dun Reis.

Allahım ona sağlık, mutluluk ve huzur versin. Başımızdan eksik

etmesin. Nice yılları olsun.

Recep Tayyip Erdoğan liderimiz, doğum günün kutlu olsun.

Allah onu başımızdan eksik etmesin. Doğum günü kutlu olsun.

Sağlıklı ve mutlu nice yılları olsun.

Başkanımı zın ömrü, boyu gibi uzun olsun. Ailesi ve çocuklarıy­la Allah hayırlı uzun ömür versin.

 ??  ??
 ??  ?? ANKARA
ANKARA
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye