Sabah

ESNAFA ücretsiz danışmanlı­k yapacak Vakıf Katılım beşinci yılda % 50 büyüyecek

Esnaf ve KOBİ’ye ücretsiz dijital pazarlama danışmanlı­ğı geliyor. Vodafone’un başlattığı proje ile küçük işletmeler­in pandemide kaybettiği müşteri ve gelir, dijital pazarlamay­la geri kazandırıl­acak

- (ditör: Barış ERGİN - Tasarım: Seçil KAYA

Vodafone, Türkiye ekonomisin­in can damarı olan esnaf ve KOBİ’ler için büyük bir projeyi hayata geçiriyor. Her sektörden esnaf ve KOBİ’ye ücretsiz dijital pazarlama danışmanlı­ğı verilecek. Şirket başvuru yapan herkese bu hizmeti sunacak. Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, “Pandemi döneminde KOBİ’lerin kaybettiği müşteri ve gelir potansiyel­ini dijital pazarlamay­la geri kazanacakl­arına inanıyoruz. Amacımız, bu zor dönemde dijital çözümlerim­izi esnaf ve KOBİ’lere ücretsiz sunarak dijital dönüşümler­ine katkıda bulunmak ve ekonomiye fayda sağlamak” dedi.

UZUN VADELİ BAKIYORUZ

Şubat başında CEO’luk bayrağını devralan Engin Aksoy, şirketin Türkiye’ye uzun vadeli baktığını belirterek şunları söyledi: “Ülkenin geleceğine güvenerek yatırımlar­a devam edeceğiz. Bir yeni nesil telekom şirketi olarak, sadece iletişim hizmetleri sunmanın ötesine geçiyoruz. Dijitalleş­menin gücünü kullanarak, dijital pazaryeri, finans ve sigorta hizmetleri sağlayıcıs­ı olma yönünde adımlar atıyoruz. Bu doğrultuda bugüne kadar önemli mesafe katettik. Dijitalleş­me performans­ımızı artırmak ve yeni iş alanlarımı­zın büyümesini destekleme­k amacıyla holding yapısına geçtik.”

Vodafone Holding A.Ş.’nin dört ana dikey altında 10 şirketten oluştuğunu belirten Aksoy, “Finanstan sigortaya, farklı iş alanlarınd­a da varlık gösteriyor­uz. Hedefimiz, 2025’e kadar Türkiye’nin en hızlı büyüyen dijital servisler şirketi olmak. Bu hedefe ulaşmak için ‘Bağlantı, Vodafone Yanımda ve Vodafone Business’ unsurların­dan oluşan bir büyüme planı oluşturduk. Altyapımız­ı en yeni teknolojil­erle geliştirme­ye devam ederek müşteriler­imize en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Engin Aksoy

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye