Sabah

CHP ZİHNİYETİ VAR

28 Şubat postmodern darbe sürecinde insan hakları ellerinden alınan, yerlerde sürüklenen, vesayetçil­erin postallı zulmüne maruz kalanlar yıllar sonra ülkelerine dönebildi. Toplum üzerinde baskı uygulanan karanlık döneme, 2002’de halkın hür iradesiyle ikti

-

28 Şubat’ın tam göbe ğinde ve merkezinde CHP zihniyetin­i ve FETÖ’yü görüyoruz. 28 Şubat tüm dünyada FETÖ’nün daha da palazlanma­sına sebe biyet vermiştir.

Aynur Özdemir

 ??  ?? 1996’da girdiğim İstanbul Üniversite­si’nde ikna odalarında öğrenciler psikolojik travmalara maruz bırakıldı. O odalardan çıkan arkadaşlar­ımın paramparça halleri, o dönemin en acı sahneleri arasındadı­r. Başörtümü açmayı kabul etmediğim için 3. sınıfa kayıt yaptıramad­ım. Okulumu, 11 yıl sonra, dört çocuk annesi olarak ve büyük fedakârlık­larla bitirdim. Bugün yasakların kaldırıldı­ğı, toplumun nefes aldığı bir ülkede yaşıyoruz.
İnanç özgürlüğüm­üze saldırdıla­r. Ötekileşti­rdiler. İnsanı insan yapan bütün değerlere yapılmış zalimce bir saldırıydı. Bugün Avrupa’da kaliteli eğitim almış biri olarak kamu kurumunda yöneticiyi­m.
GATA’da doçent binbaşıydı­m. ‘Tıp Ressamlığı’ konusunda bir bölüm açmaya çalışıyord­um. Bir hafta içinde, hiçbir soruşturma geçirmeden re’sen emekli edildim. ABD’ye gittim. 12 yıl sonra milletime daha yakından hizmet etmek için ülkeme döndüm.
Mağduriyet yıllarında­n sonra Viyana Teknik Üniversite­si’nde mimarlık eğitimimi tamamladım.
1996’da girdiğim İstanbul Üniversite­si’nde ikna odalarında öğrenciler psikolojik travmalara maruz bırakıldı. O odalardan çıkan arkadaşlar­ımın paramparça halleri, o dönemin en acı sahneleri arasındadı­r. Başörtümü açmayı kabul etmediğim için 3. sınıfa kayıt yaptıramad­ım. Okulumu, 11 yıl sonra, dört çocuk annesi olarak ve büyük fedakârlık­larla bitirdim. Bugün yasakların kaldırıldı­ğı, toplumun nefes aldığı bir ülkede yaşıyoruz. İnanç özgürlüğüm­üze saldırdıla­r. Ötekileşti­rdiler. İnsanı insan yapan bütün değerlere yapılmış zalimce bir saldırıydı. Bugün Avrupa’da kaliteli eğitim almış biri olarak kamu kurumunda yöneticiyi­m. GATA’da doçent binbaşıydı­m. ‘Tıp Ressamlığı’ konusunda bir bölüm açmaya çalışıyord­um. Bir hafta içinde, hiçbir soruşturma geçirmeden re’sen emekli edildim. ABD’ye gittim. 12 yıl sonra milletime daha yakından hizmet etmek için ülkeme döndüm. Mağduriyet yıllarında­n sonra Viyana Teknik Üniversite­si’nde mimarlık eğitimimi tamamladım.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye