Sabah

Herkes için kader maçı

- VOLKAN DEMIR

1 )enerbaKoe sahasında Göztepe’ye mağ lup olup şampiyonlu­k yolunda ağır bir yara alınca, Trabzonspo­r maçı haftası hayli çalkantılı geçti. Pazartesi günü yapılan Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu zirvesinde­n Erol Bulut’a ‘ültimatom’ niteliğind­e kararlar çıktı.

2 Çarşamba günü hem Başkan hem sportif direktör, Can Bartu Tesisleri’ne gitti. Burada futbolcula­rla zaman zaman sert ifadelerin de yer aldığı konuşmalar yapıldı. Perşembe günü ise futbolcula­r aralarında yaptıkları konuşmalar­la maça yeniden motive oldu ve “Faturayı hocaya bırakamayı­z” görüşünde birleşildi.

3 Bu sürecin en sessiz ismi olan Erol Bulut, icraatleri­yle konuşacak gibi gözüküyor. Bulut’un, Trabzonspo­r karşısında ciddi kadro değişimine gitmesi bekleniyor. Savunmadan en uca kadar birçok ismin ve mevkinin değişmesi gündemde. Caner’i İstan bul’da bırakarak bunun ilk adımını attı.

4 &aner kadro dışı kalırken, bazı isimlerin de maça yedek soyunması bekleniyor. Thiam bunlardan biri...

Genç hocanın taktik disipline bağlı kalınmamas­ı halinde ilerleyen dönemde de bu tip uygulamala­ra devam edeceği gelen bilgiler arasında.

5 Başkan Koç, Fenerbahçe Beko’nun, Anadolu Efes ile oyna

dığı EuroLeague maçında verdiği fotoğrafla tüm yaşananlar­a rağmen hocanın yanında oldukları görüntüsün­ü oluşturdu. Belözoğlu ile beraber bu mesaj verildi. Bulut’un bu fotoğraf sonrasında moralinin yükseldiği öğrenildi. Koç ve yöne timden bazı isimler dün de Samandıra’daydı. 6 Başkanın desteğine rağmen, camiada teknik direktör tar

tışılmaya devam ediliyor. Fenerbahçe’de lig devam eder ken bir hoca değişikliğ­i ihtimali ciddi şekilde gündemde.

7 Trab]onsSor maçından alınacak sonuç sadece şampiyonlu­k iddiası için değil, Fenerbahçe’de başta hoca olmak üzere birçok isim için çok kritik. Beraberlik­te dahi hem Bulut’un hem de bazı futbolcula­rın üzerinde karabulutl­ar dolaşmaya başlayacak.

Kısacası bugün Başkan Ali Koç’tan Emre Belözoğlu’na, Erol

8 Bulut’tan futbolcula­ra kadar herkesin kaderine etki edecek bir 90 dakika oynanacak. Alınacak sonuç kulüp ve camiadaki dengeleri bir anda değiştireb­ilir.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye