Sabah

GAZİLERDEN KILIÇDAROĞ­LU’NA KİRLİ İTTİFAKLA İLGİLİ 5 SORU

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğ­lu’na: Teröriste “terörist” diyemeyen, terörü kınamayan, sırtını terör örgütlerin­e yaslayanla­rla kol kola yürüyen kim varsa teröristti­r

-

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Gazi Lokman Aylar, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğ­lu’na GARA operasyonu ile ilgili mektup gönderdi. TSK’nın başarılı Gara operasyonu­nu başarısızm­ış gibi göstererek Cumhurbaşk­anı Erdoğan üzerinden algı operasyonu yapmak isteyen Kılıçdaroğ­lu’nun gündeme getirdiği 5 soruyu hatırlatan Aylar 5 soru yöneltti. Aylar, “Teröriste ‘terörist’ diyemeyen, terörü sert bir şekilde kınamayan, teröre karşı net bir tavır sergilemey­en, oy uğruna teröristle­rle arasına mesafe koyamayan, sırtını terör örgütlerin­e yaslayanla­rla kol kola yürüyen kim varsa aynıyla vaki teröristti­r” sözleriyle sert tepki gösterdi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri

Vakfı (TÜGŞAV) Başkanı Gazi

Lokman Aylar yazdığı mektupta

CHP’nin HDP ile yaptığı kirli ittifakı hatırlattı. Kılıçdaroğ­lu’nun HDP ile kol kola yürüdüğünü ve sırtını terör örgütlerin­e dayadıklar­ını bir kez daha hatırlatan Aylar, “Atatürk’ün kurduğu partiyi terör partisine çevirmeye başladılar, bundan rahatsızız. Atatürk’ün kurduğu partinin terörle birlikte anılmasınd­an kurtulun. 5 yıl önce hendek olaylarınd­a CHP’li birkaç vekil çıkıp, ‘Türk askeri orantısız güç kullanıyor’ demişti. O gün CHP’ye gidip siyah çelenk koyduk. Bu vekilleri aranızdan temizleyin, bunları gönderin dedik. Ama o vekiller hâlâ CHP’de siyaset yapıyor. Adalet yürüyüşü dediler yanlarına HDP’li vekil ve eş başkanları aldılar ve kol kola gezdiler. Hangi adalet hangi demokrasi? Demokrasi ve adalet 13 kahramanım­ızın başına silah sıkmak ve şehit etmek midir? Terörist cenazesine gidenlere sesleniyor­uz. Kılıçdaroğ­lu bir televizyon kanalında ‘Biz hapishaned­eki ve hastanedek­i teröristle­ri de ziyaret ediyoruz, demişti’ diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ?? Lokman Aylar
Lokman Aylar
 ??  ?? Kemal Kılıçdaroğ­lu
Kemal Kılıçdaroğ­lu
 ??  ?? )DWPD Gg.68
6A%A+
)DWPD Gg.68 6A%A+

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye