Sabah

Suratına atılmış çok net bir dirsek

-

Fenerbahçe dün geceki galibiyeti­yle belki de büyük bir kırılma noktası yaşadı. Kaybetsele­rdi şampiyonlu­k şansı çok azalacak, Erol Bulut yüzde 99 kovulacak, bütün dinamikler sarsılacak­tı. Ama şimdi tekrar şampiyonlu­k potasına 3 puan dezavantaj­la girmiş oldular. gzellikle Fenerbahçe’nin ilk yarıda ki oyununa baktığımız­da Trabzonspo­r’u adeta saha dan sildi. Ama sadece

ilk yarı... Tüm kontroller­i eline aldı, kolay top kaybetmedi, Trabzonspo­r ise izledi. özellikle Attila Szalai gecenin en iyi futbolcusu­ydu.

Pek tabii ki golü atıp Fenerbahçe’yi hayata döndüren Pelkas’ı da unutmamak gerek. En büyük hayal kırıklığı Mesut Özil... Fizik ola rak bir türlü hazır ola mıyor. Dün akşam Trabzon’da yorula na kadar sahada var mıydı yok muydu belli değil. Aslında ilk yarı Uğurcan olmasa Fenerbahçe öne geçmişti bile... İkinci yarı Trabzonspo­r daha atak oynadı. Özellikle Nwakaeme ve Ekuban çok şey yapmaya çalışıyorl­ar ama onlara ayak uyduracak başka formda oyuncu görmedik. Mesut çıktıktan sonra Pelkas onun yerinde oynamaya başla dı ve bitime kısa bir süre kala da 20 metreden harika vurdu ve Fenerbahçe’deki tüm kara bulut lar bir Yunanlı tarafından pek tabii ki bunu pozitif anlamda söy lüyorum dağıtılmış oldu.

Dün usta yazar Yaşar Kemal’in ölüm yıldönümüy­dü hakem Yaşar Kemal’in de çok kötü bir gecesiydi... İlk yarıda Nwakaeme gole gidecek, bir faul icat edip pozisyonu kesiyor. Uzatma dakikaları­nda da Bakasetas’ın suratına atılmış çok net bir dirsek var.

Böyle penaltılar çalınıyor, üstelik VAR davetleri de oluyor. Ama dün gece bu davet olmadı.

 ??  ?? %ün usUA yAzAr YAşAr KEmAl’In ölüm yılDönümüy­Dü, HAkEm YAşAr KEmAl’In DE çok köUü BIr GECEsIyDI...
%ün usUA yAzAr YAşAr KEmAl’In ölüm yılDönümüy­Dü, HAkEm YAşAr KEmAl’In DE çok köUü BIr GECEsIyDI...
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye