Sabah

SON NEFESTE SONUNA KADAR

-

Spor Servisi’ndeyiz... gnümüz ekran dolu. Bir maçtan diğerine gözümüz-kulağımız gidip, geliyor. 38. maçlar oynanırken, Süper Lig yeni bir hikaye yazmaya başladı. Ankaragücü attı, ardından Galatasara­y. 'erbide geri lim yüksek. )enerbahçe ise rakip kaleye bile gidemiyor. Ardı ardına pozisyonla­r buluyor Ankaragücü. İkinciyi atsa maçı koparacak, olmuyor.

Birden bire VAR çağırıyor Cüneyt Çakır’ı. Atiba darbeyi almış, hakemcikle­rimiz tuzağa düşmüş. Ghezzal skoru eşitliyor, Beşiktaş başladığı yerde.

Atiba bu kez Cüneyt Çakır’ın gözü önünde sarılıyor Falcao’ya. Hemen bırakıyor kendini, yine penaltı ve 2-1 ile bitiyor devre.

Emre Belözoğlu Erzurum performans­ına kanıp, kulübede tuttuğu Gökhan Gönül’ü 35’te sahaya atıyor tekrar. 2]an eski yerine geçi yor dakika sonra da beraberlik golü nü atıyor. İki şut çektiği 45 dakikada bir gol buluyor Fenerbahçe. Durum iyi değil. İkinci 45’te top 70’e 30 Fenerbahçe’de. Maç tek kale 18 kere deniyorlar golü, yedi dakikalık uzatmanın bitimine iki kala yıkabiliyo­rlar Ankaragücü duvarını. Bu arada Galatasara­y, Arda skoru 3-1’e getirip, rakiple ikili averajı da eşitliyor. 1eler oluyor nelerž

Yedi günde iki maç daha oynayacakl­ar. Hepsi diğerinin nefesini ensesinde duyuyor. Belki de sezonun en kötü oyunu ile soyunma odasına gitti Beşiktaş. Gerilimi kaldıramad­ılar, rakibin agresifliğ­inde kendi oyunlarını kuracak inisiyatif de üretemedil­er.

Emre Belözoğlu müthiş bir maç yönetti. Son 15 dakikaya her şeyi risk ederek girdi. Takımı bu reflekse cevap verdi. 9alencia bir asist Ye golle sahanın parlayanı oldu. İrfan ve Mesut yine orta sahayı yönetti, defans hattı yine rakibe golü ikram etti.

Fatih Hoca muhtemelen en konsantre maçındaydı. “Elbette alkış layacak¨ derseniz, O da gereğini yaptırır oyuncuları­na. Sert viraj, sert maçlar. Beşiktaş bu travmadan çıkacak gibi değil. Şampiyonlu­k yarışı §renklendi¨ž

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye