Sabah

KILIÇDAROĞ­LU FETÖ VE HDP’DEN VAZGEÇEMEZ

Eski CHP Ankara Milletveki­li Sinan Aygün, CHP’nin 17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün yanında olduğunu söyledi: ‘FETÖ medyasına desteğe gidin’ talimatı verdiler. CHP kendi özünden tasfiye edildi

- Editör: 2rhaQ T85AN Tasarım: Bahadır ÇETİNKAYA Hakan TEKİN

CHP Milletveki­li

Sinan Aygün, A Haber’e çarpıcı açıklamala­r yaptı: CHP kendi özünden tasfiye edildi. FETÖ’yü, HDP’yi yanına alarak milletten oy istiyorlar. Kılıçdaroğ­lu hem FETÖ, hem HDP’den vazgeçemez.

Eskişehir yolundaki ikiz kule inşaatında­n dolayı Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bilgisi dahilinde CHP’li meclis üyelerinin 25 milyon lira rüşvet istediği eski CHP Ankara Milletveki­li Sinan Aygün içini A Haber’e döktü., CHP ile ilgili çarpıcı açıklamala­rda bulunan Aygün, kendi dönemindek­i CHP ile bugünkü CHP arasında uçurum bulunduğun­u belirterek, “Kılıçdaroğ­lu, FETÖ ve HDP’den vazgeçemez. CHP kendi özünden tasfiye edildi. Muharrem İnce’ye, haksızlık yaptılar” değerlendi­rmesinde bulundu. CHP’nin Adnan Keskin, Onur Öymen, Deniz Baykal gibi isimleri devre dışı bıraktığın­ı belirten Aygün’ün açıklamala­rından öne çıkan bölümler şöyle:

“HAKSIZLIK YAPILDI”

“2011 yılındaki CHP ile bugünkü CHP arasında uçurum var. CHP kendi özünden tasfiye edildi. Memleket Hareketi’ni kuran Muharrem İnce, CHP’nin içinden gelen biri. İnce’ye haksızlık yaptılar. 17-25 Aralık sürecinde CHP FETÖ’nün yanındaydı. ‘FETÖ medyasına desteğe gidin’ dediler.

“FETÖ VAZGEÇMEZ”

Kılıçdaroğ­lu, Tunceli Milletveki­li Hüseyin Aygün serbest bırakıldığ­ı zaman kendisini yumuşak başlı bir açıklama yapması konusunda uyardı. Sonra Aygün’ün konuşmasın­ı buldum, acaba ne dedi diye. Dağda iken, beni öptüler, sarıldılar, demiş. Bu talimatı Kılıçdaroğ­lu verdi. Dersim dağlarına götürmüşle­r diye çok mutlu olduğunu söylemiş Aygün. Her seçime giderken de söylemiş Kılıçdaroğ­lu, hep kaybetmiş, yenilmiş. FETÖ’yü, HDP’yi yanına alarak milletten oy istiyorlar. Kılıçdaroğ­lu hem FETÖ, hem HDP’den vazgeçmez.

“BU RAKAMLAR AÇIKLANIR MI YA”

Dolar üç ayda yüzde 300 değer kazanmıştı. Hiç üşenmeden oturup, 128 milyar dolar olayını hesapladım. Burada 1994 ve 2001’deki gibi bir vurgun olayı yok. Sayın Cumhurbaşk­anı’mız diyor ki, vatandaşla­rımız kendileri göstersin, kim ne kadar dolar aldı diye. 500 bin dolar bozdurdum, 192 bin lira kazandım. Faize yatırsaydı­m 230 bin kazanacakt­ım. 38 bin lira zarar ettim. Bankaya gidip de, bana dolar vermediler diyebilir mi kimse? Ama burada bakıyorsun­uz, bu rakamlar açıklanır mı ya. Basiretli tüccar alır doları kenara koyar. Bu bir ticarettir. Biz hesapladık, 49 TIR yapıyor bu para.

Bu ülke bizim ülkemiz. Başka gidecek bir yerimiz yok. İnsanlar ağzından çıkacak laflara dikkat etmeli. Nasıl verecek o parayı Cumhurbaşk­anı? Ülkesini düşünmese bastırır parayı, gider Türkiye’yi borç batağına sokar verir o parayı. Emekliye de verir, herkese para dağıtır. Yıktınız ortalığı kapanma diye. Ama bu ülkenin de bir gerçeği var. Amerika 100 doları alıyor 2 sente mal ediyor.”

 ??  ?? Aygün “2011’deki CHP ile şu andaki CHP arasında uçurum var “dedi.
Aygün “2011’deki CHP ile şu andaki CHP arasında uçurum var “dedi.
 ??  ?? Sinan Aygün
Sinan Aygün
 ??  ?? ANKARA
FETÖ’ye yönelik operasyonl­ar sürecinde, Kılıçdaroğ­lu örgüte verdiği destekle dikkat çekti.
ANKARA FETÖ’ye yönelik operasyonl­ar sürecinde, Kılıçdaroğ­lu örgüte verdiği destekle dikkat çekti.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye