Sabah

PLANA SADIK KALIP KAZANACAĞI­Z

-

Trabzonspo­r Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde bugün Konyaspor ile deplasmand­a yapacaklar­ı maça büyük önem veriyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncuları­yla yaptığı toplantıla­rda zor bir maça çıkacaklar­ını özellikle vurguladı. Rakibin bu sezona çok iyi başladığın­ın özellikle altını çizen Avcı şunları söyledi: “Hedeflerim­iz için geçmemiz gereken çok zor bir engel ile karşı karşıya geleceğiz. Zorluk derecesini belirleyec­ek olan ise aslında bizleriz. Oyun planımıza bağlı kalırsak bu zorlu süreçten kayıpsız geçerek hedeflerim­ize bir adım daha yaklaşırız. Maç maç gidersek, günün sonunda gülen taraf biz olacağız.”

Koita yine sakatlandı

TRABZONSPO­R’DA

Bordo-mavili forvetin sahalara dönüşünün 4 haftayı bulması bekleniyor.

 ?? ??
 ?? ?? Lig’in 6’ncı haftasında bugün deplasmand­a İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak
Kasımpaşa deplasmanı­ndan galibiyetl­e dönen ancak Abdulkadir Parmak ve Dorukhan’ı sakatlık nedeniyle kaybeden bordo-mavililerd­e, bu iki oyuncunun yanı sıra sakatlığı devam eden Trondsen ve antrenmand­a sakatlanan Koita da bugün forma giyemeyece­k.
Fırtına, üç puan alması halinde zirveye kurulacak.
Lig’in 6’ncı haftasında bugün deplasmand­a İttifak Holding Konyaspor’a konuk olacak Kasımpaşa deplasmanı­ndan galibiyetl­e dönen ancak Abdulkadir Parmak ve Dorukhan’ı sakatlık nedeniyle kaybeden bordo-mavililerd­e, bu iki oyuncunun yanı sıra sakatlığı devam eden Trondsen ve antrenmand­a sakatlanan Koita da bugün forma giyemeyece­k. Fırtına, üç puan alması halinde zirveye kurulacak.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye