Sabah

Rosier’in tapusu artık Beşiktaş’ta

'enerbaIÎe emeLliye emeLliye giEiyor. %üzelir mi? Bu görüntü ile zor. Aynı Galatasara­y gibi...

- 0gàn Şahinoğlu

Valentin Rosier gerilme ödem

Kanadalı yıldız, kadroda Altay’a karşı oynayamaya­cak.

Lig’de bugün karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Altay 18 sezon sonra birbirleri­ne rakip olacak. Eksikler nedeniyle Beşiktaş İzmir’e sadece 16 futbolcuyl­a gitti. Çekilen MR’ında önemli bir soruna rastlanmay­an Atiba, oynaması durumunda stoperde görev yapacak. Aksi takdirde Josef mecburi olarak Montero’nun yanına çekilecek. Sağ bek N’Sakala’ya emanet edilirken, orta saha Pjanic-Oğuzhan ikilisiyle kurulacak.

Beşiktaş, Adana Demirspor maçıyla ilgili PFDK’ya yapılan sevklere tepki gösterdi. “Adalet diyen siyahbeyaz­lılar, şu başlıklarl­a isyan etti:

Maçın son atağında golü bulan Adana Demir’de Balotelli’nin Montero’ya yaptığı müdahalede faul verilmemiş­tir.

İlk golün geldiği frikikte barajı 9.15’ten uzak kurulmuştu­r.

Beşiktaş-Adana Demir maçında yaşanan saha olayları nedeniyle iki takım da Profesyone­l Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Ayrıca siyah-beyazlılar­ın antrenörle­ri Murat Şahin, Ozan Köprülü, Hakan Çalışkan, Stefano Marrone, kulüp görevliler­i Mehmet Can Otay ve Erdal Erdem PFDK’ya gönderilen isimler

oldu.

saat arayla iki Süper Lig maçı izledik. Birincisi hakikaten Süper Lig’de! Konya-Trabzon. İkincisi ise İkinci Lig. Süper Lig maçı, iki namağlup takımın maçı. Hakikaten puan cetvelinde bulundukla­rı yeri hak ettiklerin­i gösteren iki takımın maçı. Hop oturup, hop kalktık oturduğumu­z yerde. İnanın, çok keyif aldık ve hop oturup hop kalkmaktan yorulduk. Ondan sonra ikinci maç geldi, F.Bahçe-Giresun. Oturarak seyrettik. İlk yarı uyuyacaktı­k, çay kahve içtik. 2. yarı biraz hareketlen­di, hareketi veren de Giresun’du. Trabzon’da da Konya’da da kaliteli oyuncular var ve iyi futbol oynuyorlar. Ama 90 dakika hangi takım daha etkiliydi derseniz; kesinlikle Konyaspor. Yani galibiyeti onlar kaçırdı. Dakika 10… Victor Hugo, son derece alakasız bir pozisyonda resmen rakibin tendonuna basıyor. Tendon da gider, bacak da kırılır. Hakem çok doğru kararla kırmızı kart gösteriyor. Aslında dünkü Konya-Trabzon maçına şunu yazmak lazım; Bir

Olimpiyatl­arı’nda ülkemizi temsil eden F.Bahçeli sporcular için Faruk Ilgaz Tesisleri’nde etkinlik düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı organizasy­onda F.Bahçe Başkanı Ali Koç, yöneticile­r ve sporcular yer aldı. Kasapoğlu, “Sporcuları­mız kendilerin­e güvenen 84 milyonu hiçbir şekilde mahcup dükkan işletiyors­unuz, biri hem de dükkanda çalışan biri dükkanın içini boşaltmaya kalkıyor. Yani dükkana ihanet ediyor! Aynı dükkanda çalışan bir başkası da yani Uğur can dükkanı kurtarmaya bakı yor. Ve Uğurcan yaptığı müthiş kurtarışla­rla dükkanı iflastan kurtarıyor. Hugo, hem takım arkadaşlar­ından hem de Trabzon taraftarla­rından özür dilemeli ve bir daha da o haltı yapmamalı. Ama şu bir gerçek, helal olsun iki takıma da. Çok güzel bir maç seyrettir diler. Maça gidenlerin de yayıncıya para verenlerin de paraları helal olsun.

Sonra geldik F.Bahçe Stadı’na. Son 5 dakikada maç 2-2 olmasın diye F.Bahçe seyircisi, Giresun hücuma çıkarken ıslıklamay­a başladı. Aslında F.Bahçe’nin dün gece nasıl futbol oynadığını­n, daha doğrusu nasıl oynamadığı­nın ilamıdır. Büyük bütçelerle kurulan F.Bahçe, küçük bir bütçe ile oynayan Giresun… Şu ana kadar bu Giresun ilk golünü F.Bahçe’ye attı.

Bir de penaltı kaçırdılar. 2 de net gol pozisyonla­rı var. F.Bahçe, hâlâ emekliye emekliye gidiyor. Düzelirler mi? Şu görüntü ile zor! Aynen G.Saray gibi… Ama onlar, milli maç arası, Avrupa maçları diyecekler yani hep bahaneleri var. En son kurtuluş da Ocak ayındaki transfer. Bu masalları her sene dinledik hâlâ da dinliyoruz. Cüneyt Çakır’ın Mert Hakan’a 2. kartı vermesi gerektiğin­i söyleyen çok oldu ama hayır! Çakır doğru karar verdi. Çünkü hakemlere verilen talimatlar böyle.

YAZDI

etmedi. Madalya alsın ya da almasın, olimpiyatl­arda duruşlarıy­la ve inançlarıy­la bizi gururla temsil ettiler” diyerek sporculara teşekkür etti. F.Bahçe Başkanı Ali Koç ise “Sporu çok seven ve destekleye­n bir nevi sporcularl­a aynı ruhu ve heyecanı paylaşan Cumhurbaşk­anımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğin­de bizlere verilen destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 ?? ?? -0 öne geçtiği Adana Demirspor maçını beraberlik­le noktalayan ve bu karşılaşma­da 3 oyuncusunu daha sakatlığa kurban veren Beşiktaş, bugün ligin formda ekiplerind­en Altay’la İzmir’de kozlarını paylaşacak. Sahaya önemli oyuncuları­ndan yoksun çıkacak olan
Aksi bir durumda kriz ortamı daha da büyüyecek olan Kartal’da tek hedef galibiyet. Beşiktaş’ta tedavileri
Lis
Naderi Björkander Murat Cebrail Kappel Zeki Thaciano Thiam Erhan Bamba
Mert N’Sakala Atiba Montero Rıdvan
Josef
Gökhan Töre Pjanic Oğuzhan Kenan
Güven
devam eden ve yanı sıra kırmızı kart cezalısı takımdaki yerlerini alamayacak. Bu arada Cyle Larin’in de uyluk arka adalesinde ve tespit edildiği açıklandı.
Sergen Yalçın eksikler nedeniyle 11’i kurmakta güçlük çekiyor.
Olimpiyatl­arda gümüş madalya alan Buse Naz Çakıroğlu’na Bakan Kasapoğlu plaket verdi.
-0 öne geçtiği Adana Demirspor maçını beraberlik­le noktalayan ve bu karşılaşma­da 3 oyuncusunu daha sakatlığa kurban veren Beşiktaş, bugün ligin formda ekiplerind­en Altay’la İzmir’de kozlarını paylaşacak. Sahaya önemli oyuncuları­ndan yoksun çıkacak olan Aksi bir durumda kriz ortamı daha da büyüyecek olan Kartal’da tek hedef galibiyet. Beşiktaş’ta tedavileri Lis Naderi Björkander Murat Cebrail Kappel Zeki Thaciano Thiam Erhan Bamba Mert N’Sakala Atiba Montero Rıdvan Josef Gökhan Töre Pjanic Oğuzhan Kenan Güven devam eden ve yanı sıra kırmızı kart cezalısı takımdaki yerlerini alamayacak. Bu arada Cyle Larin’in de uyluk arka adalesinde ve tespit edildiği açıklandı. Sergen Yalçın eksikler nedeniyle 11’i kurmakta güçlük çekiyor. Olimpiyatl­arda gümüş madalya alan Buse Naz Çakıroğlu’na Bakan Kasapoğlu plaket verdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye