Sabah

Tüm gün kargo beklemeye son!

- SABAH

Hava Yolları (THY) Karadağ’ın Tivat şehrine başlattığı seferle hat sayısını 340’a çıkardı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu ünvanına sahibiz. Bizden sonra gelen havayolu 99 ülkeye uçuyor” dedi.

Pandemiden çıkışla beraber yeni hatlar açmaya başladıkla­rını belirten Ekşi, “Buhara, Güney Sudan, Tivat’la ülke sayısı 129’a çıktı. Bu sene yeni yerler planlıyoru­z” diye konuştu.

Medya

Grubu’nun yarım asrın üzerindeki yazılı basın dağıtım gücünü arkasına alan ödüllü kargo şirketi KARGOMsend­e, 81 ili kapsayan yaygın dağıtım altyapısı ve faaliyet gösterdiği alanda “ilk tercih edilen dağıtım şirketi olma vizyonu” ile Ankara’da başlayan bölge buluşmalar­ının ikincisini, dün “Birlikte, Daha Güçlü!” mottosu ile İstanbul’da gerçekleşt­irdi. KARGOMsend­e Genel Müdürü Cem Hakan Özyiğit, toplantıla­rın haziran ayı içinde İzmir, Trabzon ve Adana Bölge Müdürlükle­ri’nde devam edeceğini söyledi. Özyiğit, önümüzdeki dönemde markanın en çok tercih edilen dağıtım şirketi olma hedefine uygun bir çalışma ortamı hazırlandı­ğını belirtti. İstanbul ve çevre illeri yöneticile­rinin hazır bulunduğu toplantıda KARGOMsend­e’yi ’birlikte daha güçlü’ mottosu ile zirveye taşıma stratejile­ri değerlendi­rildi.

Bu sene neredeyse

2019 şartlarına geri döndükleri­ni anlatan Ekşi, “Pandeminin getirdiği sıkıntılar­ı büyük oranda aşmış durumdayız” dedi. Dünyada havacılık emeklerken kendilerin­in koştuğunu anlatan Ekşi, bagajlı-bagajsız yolcu fiyatlandı­rmasını gündeme aldıkların­ı belirterek, “Diyelim ki, bugün uçuyorsunu­z. Bagajınız yok. Benim var. Siz de aynı parayı ödüyorsunu­z, ben de... Ama benim için uçak daha fazla yakıt yakıyor. Dolayısıyl­a siz daha ucuza uçma hakkına sahipsiniz” dedi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye