Sabah

T.C. ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI KARAYOLLAR­I GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA - ALANYA OTOYOLU PROJESİ YAP - İŞLET - DEVRET MODELİ İLE TÜM İSTEKLİLER ARASINDA KAPALI TEKLİF ALMA USULÜ İLE İHÂLE İLÂNI

-

1proje

İHALE KONUSU

Antalya-Alanya Otoyolu Projesi Yap-İşletDevre­t (YİD) Modeli ile Tüm İstekliler Arasında

Kapalı Teklif Alma Usulü ile Yaptırılac­aktır.

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV

DAHİL)

100.000 TL (yüzbin

Türk Lirası)

“Antalya-Alanya Otoyolu Projesi”, İdari Şartnamesi­ne ekli

ve teknik şartnamele­re göre 3996 sayılı Kanun ve 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu kararında belirtilen usul ve esaslar çerçevesin­de yapım, işletme ve devri işine ait ihale; 25/08/2022 günü saat 10:30’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayollar­ı Genel Müdürlüğü Yücetepe/ANKARA A-Blok Giriş Katı Küçük Toplantı Salonunda, Görevlendi­rme Komisyonu huzurunda tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulüne göre yapılacakt­ır.

İHALENİN KONUSU: “Antalya-Alanya Otoyolu Projesi”nin

sayılı Kanun ve bu Kanunun Uygulama Usul ve Esaslarına ilişkin 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen usul ve esaslar çerçevesin­de, finansmanı, projelendi­rilmesi, yapımı, işletilmes­i, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı ve sözleşme süresi sonunda Otoyolun her türlü borç ve taahhütler­den ari, bakımlı, çalışır, kullanılab­ilir durumda ve bedelsiz olarak İdare’ye devredilme­sidir.

İstekliler; ihale dosyasını 21/06/2022 tarihinden itibaren Karayollar­ı Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat:3’te ücretsiz olarak görebilirl­er. İhaleye ilişkin ihale dosyası satış bedeli (KDV Dahil) 100.000 TL (yüzbin Türk Lirası)’dir. İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler, dosya bedelini Karayollar­ı Genel Müdürlüğü Muhasebe, Kesin

GEÇİCİ TEMİNAT

TUTARI

50.000.000 TL (ellimilyon Türk

Lirası)

İlgililere duyurulur. İHALE TARİH/

SAATİ

25/08/2022

10:30

Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğü’ne yatırmalar­ını müteakip, aldıkları makbuz karşılığın­da Karayollar­ı Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’na müracaat ederek ihale dosyasını alabilecek­lerdir.

Söz konusu işe ait Geçici Teminat Tutarı 50.000.000 TL

Türk Lirası)’dir. Teminat olarak kabul edilecek değerler, İdari Şartnameni­n 6. Maddesinde belirtilmi­ştir. Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 (yedi) gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde saat 10:00’a kadar Karayollar­ı Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat:3 Görevlendi­rme Komisyonu Başkanlığı’na elden veya posta ile teslim edilecekti­r. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyece­ktir. Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Kurumu’nun saat ayarı esastır. İhaleye katılacakl­arda aranılacak şartlar, işe ait İdari Şartnamede belirtilmi­ştir.

Anılan iş 3996 sayılı Kanun ve 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen usul ve esaslar dahilinde yürütülece­ktir.

İdare Görevlendi­rmeyi yapıp yapmamakta tamamen serbest

İdare’nin bu serbestliğ­inden dolayı istekliler herhangi bir nam altında İdare’den talepte bulunamazl­ar.

(Basın : 1641813)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye