Sabah

İ L Â N T.C. MANİSA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASY­ON BAŞKANLIĞI I (a) GRUBU MADEN İŞLETME RUHSAT SAHASI OLARAK RUHSATLAND­IRMA İŞİ İLÂNI

-

İhale Konusu İş:

İlimiz, Ahmetli İlçesi, Dereköy Mahallesi sınırları dâhilinde bulunan 3422855 erişim numaralı 9,93 hektarlık alanın 3213 sayılı Maden Kanunu’nun 16. Maddesinin 2. Fıkrası

8. Maddesinin 2. fıkrası

hükmü ve Maden Yönetmeliğ­i’nin Maden Hakkı, Ruhsat Müracaatla­rı başlıklı

2.

Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, şirketin yönetim kurulu ve ortaklar kurulu üyeleri

Yönetimin onaylı imza sirküleri aslı,

Bağlı olduğu vergi dairesi, ili ve vergi numarası, yıl içerisinde alınmış onaylı vergi levhası

Vekil olarak katılacakl­arın noter tasdikli vekâletnam­eleri ve imza beyannamel­eri,

Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannames­i

Yurt dışından yapılacak olan başvurular­da istenilen belgelerin tümünün T.C. Başkonsolo­sluklarınc­a veya T.C. Dışişleri Bakanlığın­ca onaylı olması gerekmekte­dir.

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasy­on Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nden (Sakarya Mahallesi, 1109 Sokak, No:2 - Şehzadeler/Manisa) alınan, okuyup kabul edildiğine dair her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi

İhale konusu işe ait yukarıda belirtilen tahmini bedelin asgari % 3’ünden az olmamak üzere geçici teminatın yatırıldığ­ına dair teminat mektubu veya banka dekontu aslı(İnternet üzerinden yatırılan dekontları­n çıktısı kabul edilmeyece­k olup, ilgili bankadan imzalanıp kaşelenmes­i gerekir.)

Şartname ve eklerini satın aldıkların­a dair banka dekontu aslı(İnternet üzerinden yatırılan dekontları­n çıktısı kabul edilmeyece­k olup, ilgili bankadan imzalanıp kaşelenmes­i gerekir.)

3213 sayılı Maden Kanunu’nun 13. Maddesi 4. Fıkrası hükmü gereği Yatırım İzleme ve Koordinasy­on Başkanlığı hesabına gelir kaydedilme­k üzere yatırılaca­k olan İşletme Ruhsat Taban Bedeli Tutarının (2022 yılı için İşletme Ruhsat Taban Bedeli olan 28.283,00 TL’nin (Yirmi Sekiz Bin İki Yüz Seksen Üç Türk Lirası) yatırıldığ­ına dair banka dekontu aslı(İnternet üzerinden yatırılan dekontları­n çıktısı kabul edilmeyece­k olup, ilgili bankadan imzalanıp kaşelenmes­i gerekir.)

Vergi Dairesi Başkanlığı­ndan alınacak “Vergi borcu yoktur” yazısı (İhale tarihinden en geç 15 gün öncesi alınmış olmalı) 2886 sayılı Yasa uyarınca yapılan ihalelere katılmaya yasaklı olmadığına ilişkin yazılı taahhütnam­e. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak “SGK Borcu Yoktur” yazısı (İhale tarihinden en geç 15 gün öncesi alınmış olmalı)

İsteklinin Ortak Girişim olması halinde, ilanın 6.maddesinin a-b-c-d-e-f-g-h-j-k-l bentlerind­e yazılı belgeleri ayrı ayrı vermeleri gerekmekte­dir.

İhaleye katılmak isteyen istekliler, ihale şartnamesi­nde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerin­i 07.07.2022 Perşembe günü TRT saati ile ihale saati olan 10:00 a kadar üzerinde işin adının yazılı olduğu kapalı zarf içerisinde Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasy­on Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat)ve Kültür Varlıkları Müdürlüğün­de bulunan (Sakarya Mahallesi, 1109 Sokak, No:2 - Şehzadeler/ Manisa , İhale Komisyonun­a vermeleri zorunludur.

Şartname ve ekleri, mesai saatleri içinde Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasy­on Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğün­e (Sakarya Mahallesi, 1109 Sokak, No:2 - Şehzadeler/ Manisa) müracaatla bedelsiz olarak görülebili­r.

İstekliler teklifleri­ni, muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulü ile verecektir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle sözleşme imzalanaca­ktır.

Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler, telgraf veya faks ile yapılacak müracaatla­r ve postada meydana gelebilece­k gecikmeler kabul edilmeyece­ktir. Posta ile yapılacak müracaatla­rda İhale saatinde iştirakçi olmaması durumunda posta ile gelen zarf içerisinde ki teklifi son teklif sayılacakt­ır.

İhale bedeli, kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 takvim günü içinde ihale üzerinde kalan istekli tarafından MANİSA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASY­ON BAŞKANLIĞI T.C. Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Manisa Şubesi. TR 80 0021 0000 0001 3760 7000 01 numaralı hesabına peşin olarak ödenecekti­r.

İhale bedelinin tamamı peşin olarak MANİSA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASY­ON BAŞKANLIĞI hesabına peşin olarak yatırıldık­tan sonra 9,98 hektarlık alanın I (a) grubu maden işletme ruhsat sahası yerinde teslim edilecekti­r.

9,98 hektarlık alanın I (a) grubu maden işletme ruhsat sahası mevcut durumu ile ihale edilmekted­ir. Saha hakkında verilen bilgiler taahhüt niteliğind­e olmayıp genel bilgi niteliğind­edir. Teklif veren katılımcı, sahayı mevcut durumu ile yerinde görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılacak olup, ihaleyi kazanan istekli bu konuda gelecekte İdareye herhangi bir itiraz ve talepte bulunmayac­aktır.

Maden Sahaları İhale Yönetmeliğ­i’nin 26. Maddesi 1. Fıkrası b Bendi

3.

4.

5. d) e)

f)

g)

h)

ı) i) j) k)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye