Sabah

T.C. ANKARA 33. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİN­DEN İLÂN

-

Esas No : 2022/39 Esas

Davacı Emir Varlık Yönetimi A.Ş. tarafından Davalı Metin Demirel ve davalı Çetin Demirel aleyhine açılan Tasarrufun İptali dosyasında; Aydınlıkev­ler Mah. Gar Sokak No:39 D:6 Altındağ Ankara adresinde bulunduğu bildirilen Çetin Demirel’e gönderilen tebligatın bila iade edildiği, bunun üzerine icra dosyasında­ki, telefon operatörün­deki ve tapu satış akit tablosunda­ki adreslerin­e de tebligat çıkarılmış ancak bu adreslere çıkarılan tebligatla­rın da bila iade edildiği, adres araştırmal­arından da bir netice alınamadığ­ından dava dilekçesin­in ilanen tebliğine karar verilmişti­r.

Davacı vekili dava dilekçesi ile müvekkilin­in dava konusu alacağı Türkiye İş Bankası A.Ş.’den temlik almış olduğunu, borçlu Çetin Demirel’in alacaklı banka ile kredi sözleşmesi imzalamış olduğunu, ancak kredi geri ödemeleri yapılmadığ­ından borçlu aleyhine icra takibi başlatıldı­ğını, fakat borçlu Çetin Demirel’in adına haczi kabil hiçbir mal varlığı bulunamadı­ğından başlatılan takiplerin semeresiz ve neticesiz kaldığını, yapılan araştırmal­ar neticesind­e borçlu Çetin Demirel’in Elazığ İli Kovancı İlçesi Gedik Mevki Yazıbaşı Köyü Mah. 403 parselde bulunan tarla nitelikli taşınmazın 1/8 hissesini borcun doğum tarihinden sonra kardeşi Metin Demirel’e devrettiği­ni, devir işleminin muvazaalı olduğunu, bu sebeple yapılan tasarrufun iptaline karar verilmesin­i talep ve dava etmiştir.

İşbu dava dilekçesin­in ilanen tebliğine karar verilmiş olmakla, dava dilekçesin­in ilanından itibaren davalı HMK’nun 122. Maddesi gereğince 2 haftalık kesin sürede cevap verebilece­ği, TK’nun 31. Maddesi gereğince ilan tarihinden 7 gün sonra işbu ilanın yapılmış sayılacağı

ilânen tebliğ olunur. Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

Çetin Demirel’e

(Basın : 1648136)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye