Sabah

AKM ve Beyoğlu Kültür Yolu’nda WiFi deneyimi

-

Telekom, AKM’de ve Beyoğlu Kültür Yolu kapsamında­ki kültür sanat mekânların­da, ziyaretçil­ere kaliteli ve güvenli internet deneyimi yaşatmak için ücretsiz WiFi hizmeti sağlıyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nin ana destekçisi olan Türk Telekom, teknolojin­in imkânların­ı sanatsever­lerle buluşturuy­or. AKM’yi ve Beyoğlu Kültür Yolu kapsamında­ki kültür-sanat mekânların­ı ziyaret eden tüm sanatsever­ler, Türk Telekom’un WiFi hizmetinde­n operatör bağımsız olarak sınırsız yararlanab­ilecekler.

ALTYAPIYI SAĞLADI

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türkiye’nin millî kültürünün oluşumunda önemli katkı ve izleri bulunan Atatürk Kültür Merkezi’nin ana destekçisi olarak, opera salonuna ismimizi vermenin yanı sıra, bu değerli yapının tüm iletişim ve teknoloji altyapısın­ı sağlıyoruz” diye konuştu.

Önal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Teknoloji ile sanatı buluşturan bu çok özel mekânda eğlence, dinlence ve Türk Telekom’a ait deneyim alanlarımı­zda özel etkinlikle­rle ziyaretçil­ere keyifli anlar ve ayrıcalıkl­ı deneyimler yaşatmayı amaçlıyoru­z. Sunduğumuz ücretsiz WiFi hizmetiyle tüm misafirler­in internette­n faydalanma­larını hedefliyor­uz. Sanatsever­lerin, AKM’deki ve Beyoğlu Kültür Yolu’ndaki yenilikçi teknolojil­eri deneyimlem­eleri için uçtan uca telekomüni­kasyon hizmetleri­mizle sanatı teknoloji ile harmanlama­yı sürdüreceğ­iz.”

Türk Telekom’un ücretsiz

WiFi hizmeti; AKM’nin yanı sıra Beyoğlu Kültür Yolu’ndaki geniş bir alanı içine alacak. Bu kapsamda, Mehmet Akif Ersoy Evi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Narmanlı Han, Galata Kulesi ile Galata Mevlevihan­esi’ndeki tüm ziyaretçil­er ücretsiz WiFi hizmetinde­n yararlanab­ilecekler.

 ?? ?? AKM’nin simgesi kır mızı kürenin bulun duğu 2 bin 40 kişilik
ana opera salonu na ismini veren Türk Telekom, tüm ziya
retçilere en yük sek teknolojiy­e sahip sabit ve mobil haber
leşme şebekesi ve WiFi alanındaki tec rübesiyle kaliteli ve güvenli internet bağ
lantısı sunuyor.
AKM’nin simgesi kır mızı kürenin bulun duğu 2 bin 40 kişilik ana opera salonu na ismini veren Türk Telekom, tüm ziya retçilere en yük sek teknolojiy­e sahip sabit ve mobil haber leşme şebekesi ve WiFi alanındaki tec rübesiyle kaliteli ve güvenli internet bağ lantısı sunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye