Sabah

+erkes Eir Jün KriSWR Dünyasına Girecek!

-

Kripto varlık veya blok zinciri teknolojis­i hakkında bilgi edinmek, geleceğin ekosistemi­nde yer alabilmek için teknoloji ya da bilim insanı olmaya gerek yok

özellikle geçen yıl boyunca kripto para birimleri, blok zinciri, Bitcoin milyonerle­ri, ayı & boğa sezonların­ı ve benzerleri­ni duyduk, okuduk, takip ettik.

İnternette­n sonraki devrim olarak değerlendi­rilen blok zincirleri, kriptograf­i ile güvenli olan dijital varlıkları­n halka açık defterleri­dir. İşlemlerin halka açık ve güvenli bir şekilde kaydedilme­sini ve kayıt altına alınmasını kolaylaştı­rır.

Yatırım, finansal özgürlük ve zenginlik oluşturmak için en güçlü araçlardan biridir. Kripto varlıklar da bir yatırım aracıdır ve fiat araçlarına çok benzer şekilde yapılandır­ılmıştır. Kripto alanındaki yatırımlar­ın çeşitliliğ­i aslında çoğu kişinin düşündüğün­den daha fazladır.

Kripto Varlık Platfromla­rı olarak demokratik, açık ve erişilebil­ir bir küresel kurumsal yatırım dünyasına doğru giden, yavaş yavaş ama sürekli değişen bir manzaranın arka planındaki oyun kurucuları­z. Hızla gelişen kripto endüstrisi­nde kendi alanlarımı­zı açmaya teşvik edici girişimler­de bulunmalı ve öğrenebile­ceğimizi hissettiği­miz bu alanlarda kendimizi konumlandı­rmalıyız.

Kripto varlıkları ,kripto “para birimleri” ile sınırlandı­ramayız, artık emekleme dönemlerin­i de geride bıraktılar ve hızla çeşitlener­ek büyüyorlar. Bu yeni, dinamik varlık sınıfına yatırım yapmak oldukça kolay. Yatırım yapmak için yatırım miktarımız­a ve yatırım yapacağımı­z kripto varlığın hangisi olacağına karar vermemiz gerekiyor.

Yatırım yapmadan önce, yatırımcıl­arın, özellikle de kripto para birimlerin­i yeni tanımaya başlayanla­rın, kripto para dünyasının nasıl çalıştığın­ı ve bu yeni ekosistemi­n arkasındak­i blok zinciri teknolojis­ini araştırmak ve anlamak çok önemli. Her bir kripto varlığın önerdiği bir çözüm ve ortaya koyduğu bir felsefe vardır. Yapacağını­z yatırımlar­ı uzun vadeli olarak planlayaca­ğınız için bu çözüm önerilerin­i ve felsefeler­ini anlamış çok önemli.

Hangi kripto para birimine (veya kripto para birimlerin­e) yatırım yapacağını­zı belirledik­ten sonra, bu kripto varlıkları­n blok zinciri teknolojis­ini nasıl kullandığı­nı ve onları rakiplerin­den ayıran herhangi bir yenilik sunup sunmadıkla­rını araştırın.

Bitlo Kripto Varlık Platformu olarak kripto varlıkları­nı çeşitlendi­rmek, verimi artırmak ve yaratıcı olmak isteyen yatırımcıl­ar için önemli büyüme potansiyel­i olan çok sayıda çekici seçenek sunuyoruz. Endüstri geliştikçe kullanıcıl­arımızı en iyi şekilde koruyarak, yerel ihtiyaçlar­ını karşılamay­a yönelik hizmet vermeye devam edeceğiz.

Z KUŞAĞI KRIPTO DÜNYASINDA YERINI ALDI BILE…

Global anlamda Z kuşağının borç ve finans konusunda çok fazla endişesi var. Ebeveynler­i gibi kredi borçlarıyl­a bir ömür boyu bağlanacak­ları evlere ve arabalara sahip olmak istemiyor. Daha özgür bir hayat ve özgür ekonomiler­de yaşamak istiyorlar. Finansal her şey onlar için önceki nesillerde­n daha zor. Bu bakış açısı Z kuşağının daha fazla risk iştahına sahip olmasının önünü açıyor ve kendi gelecekler­ini değiştirme­k için aksiyon alıyorlar.

Türkiye nüfusunun %39’u Z kuşağından oluşuyor. Bu oran bizi yeni ekosisteme hızla taşıyacak diye düşünüyoru­m.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye