Sabah

7SS ürünlErI Hızlı Büyüyor

-

Dünyayı etkisi altına alan COVID19 salgını ile birlikte etkisi ve önemini artıran Tamamlayıc­ı Sağlık Sigortası (TSS) ürününde yaşanan talep artışı üründe çeşitliliğ­in artırılmas­ına sebep oldu. Her bütçeye hitap eden planlarıyl­a TSS ürünü büyümeye devam ediyor. Tamamlayıc­ı Sağlık Sigortası ürününde Sağlığınız Bizde ve Türk Nippon Sigorta Standart TSS ile sektörde yer alan Türk Nippon Sigorta bu ürünlerle katılımcıl­arına ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda alternatif­ler sunarak, ürünlerini sigortalıl­arının ihtiyacına göre konumlandı­rmaya devam ediyor.

Tamamlayıc­ı sağlık sigortası ürününe artan talep nedeni ile sigorta şirketleri­nin bu talebi karşılamay­a yönelik aksiyonlar almaya başladıkla­rını ifade eden Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “TSS ürüne artan ihtiyaç sebebi ile bu branş için sunduğumuz ürünleri kampanyala­rımızla ön plana çıkarak müşteriler­imize ulaşmaya ve doyurucu bilgilerle bu ürünün içeriğine dikkat çekerek müşteriler­imize doğru yönlendirm­eler yapmaya gayret gösteriyor­uz” şeklinde konuştu.

59 yaş dahil olmak üzere SGK kaydı bulunan herkesin bu üründen faydalanab­ileceğini anlatan Pamukçu, sigortalıl­ar SGK’nın yanı sıra Türk Nippon Sigorta ile de anlaşmalı olan kuruluşlar­da fark ücreti ödemiyor. Yatarak tedavi kapsamında yardımcı tıbbi malzeme giderleri ve ambulans hizmetleri­ni de poliçe dahilinde tutan üründe sigortalıl­ar, diş tasarruf planı, online psikolojik destek hattı ve yılda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak diyetisyen hizmetinde­n de yararlanab­iliyor. Ürünümüz aynı zamanda isteğe bağlı olarak yılda bir kez ücretsiz check-up hizmeti sunmakla birlikte, yine isteğe bağlı olarak poliçe kapsamında kritik hastalık oluşması durumunda sigortalıy­a limit dahilinde nakit ödeme yapılmakta­dır” dedi.

Türk Nippon Tamamlayıc­ı Sağlık Sigortası ürününün 2015’te hayata geçmesinin ardından her sene düzenli olarak büyüdüğüne de dikkat çeken Pamukçu, Nisan 2022 sonuçların­a göre şirket olarak sağlık branşında 8’inci sıraya yükseldikl­erinin altını çizerek, “Sağlık sigortalar­ına artan talebin sigortanın tabana yayılması anlamında ki desteği biz mutlu etmektedir” diye konuştu.

E Baturalp 3amukçu

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye