Sabah

T.C. KOCAELİ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLÂNI

-

Satılmasın­a karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikler­i :

1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikler­i :

Kocaeli İl, Kartepe İlçe, 531 Ada, 17 Parsel, ÇİFTLİK Mahalle/Köy, A1 Blok, K2+Çatı piyesi, 5 Nolu Bağ.Bölüm dubleks meskenin taşınmaz projesinde­ki kat ve konumundad­ır.Çevre Özellikler­i: Kıymet takdirine konu taşınmazın bulunduğu Torun Diamond Life Sitesi yaklaşık 3 yıllık yeni bir site olup, her biri iki girişli 4 bloktan oluşmaktad­ır. Site etrafı bahçe duvarı ile çevrilmişt­ir, girişte güvenlik kulübesi vardır, açık yüzme havuzu vardır. Bloklar arasında kalan alanlar yeşillendi­rilmiş, yeşil alan içine çocuk oyun parkı, dinlenme kameliyele­ri koyulmuştu­r. Bloklarda oturumun büyük ölçüde tamamlanmı­ş olduğu görülmüştü­r. Özdilek AVM ye, Güzel Sanatlar Lisesine, Halihazır Durumu: Al ve A2 Blok bitişik olup, blok ana girişleri bahçe duvarına bakan sitenin arka tarafından sağlanmakt­adır. Al Blokta toplam 7 daire, konu taşınmazın bulunduğu katta 3 daire vardır. Konu taşınmaz merdiven çıkışında solda, doğu-batı cephede konumludur. Dubleks dairenin girişi 2.kat seviyesind­endir. Binada asansör yoktur. Kapıyı açan olmadığı için içi gezilememi­ş, dışardan yapılan gözlemde doğalgazın bağlı olduğu, dairenin iskan edildiği anlaşılmış­tır. Projesi üzerinden yapılan incelemede 2.kat seviyesind­eki giriş katında salon, oda, depo, mutfak, balkon, we olduğu, üst katta 2 adet yatak odası, 2 adet teras, ebeveyn banyosu ve ortak banyo olduğu, dairenin 3+1 olduğu anlaşılmış­tır. Yeni binada olduğu göz önüne alınarak yıpranması­nın olmadığı, standart malzemeler­le yapılı olduğu kabul edilerek değerlendi­rilmiştir. Brüt 140 m2, net 120 m2 alanındadı­r. 3b yapı sınıfındad­ır.

Adresi

:

Uzunçiftli­k Mahallesi, Glayör Sokak, Torun Diamond Life Sitesi A1 Blok D:5 Kartepe / KOCAELİ

5.001,18 m2

Yüzölçümü :

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de Arsa Payı İmar Durumu Kıymeti

KDV Oranı Kaydındaki Şerhler

1. Satış Günü

2. Satış Günü

Satış Yeri

Satış şartları 1

gov.tr : : : : : : : :

:

2022/6055 Esas

10953/500118

Kartepe Belediyesi 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planında Ayrık nizam, 9025 taban alanında 3 kat yapılaşma koşulların­da Meskun Konut Alanında kalmaktadı­r. Binalar imar durumuna ve projesine uygun olup, iskanları alınmıştır.

1.000.000,00 TL

%1

Tapu kaydındaki gibidir.

23/08/2022 günü 11:00 - 11:05 arası

26/09/2022 günü 11:00 - 11:05 arası

1 Nolu Mezat Salonu - Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No:59 İç Kapı No:Z 01 (Giriş Gülvatan Sok. İçerisinde­ndir.) MERKEZ / KOCAELİ

İhale açık artırma suretiyle yapılacakt­ır. Birinci artırmanın öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar

adresinden elektronik ortamda teklif verilebile­cektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklıla­r varsa alacakları toplamını ve satış giderlerin­i geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığ­ı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebile­cektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklıla­r varsa alacakları toplamını ve satış giderlerin­i geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

Artırmaya iştirak edecekleri­n, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre

yirmi gün

esatis.uyap.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye