Sabah

Tordu ‘200 MİLYON VERSENİZ FENERBAHÇE’YE GELMEM’ Talisca, G.Saray’da Sneijder etkisi yapar

- (GLW|r:

Transferde çok sayıda futbolcunu­n adı geçiyor. Şimdi bir de Talisca’nın ismi ortaya çıktı. Talisca, G.Saray için nasıl bir transfer olur? Dönüp dolaşıp aynı isimleri alıyor ya da almaya çalışıyor takımlarım­ız. Bu durum için yorumunuz nedir?

Talisca, Türkiye’de Beşiktaş forma sı giyerken yetenekler­i ve kalitesi ile spor severlerin gözünü okşadı, Süper Lig’de çok ciddi bir tat bıraktı. Talisca kalitesind­eki bir oyuncu, G.Saray’da çok şeye hükmeder. Gol atar, gol attırır, frikik kullanır, yetenekle ri ile mutlaka G.Saray taraftarın­ı ayağa kaldırır. Eğer bu transfer gerçekleşi­rse G.Saray, Wesley Sneijder sonrası uzun süredir aradığı 10 numa ralı yıldıza kavuşmuş olur. Talisca, G.Saray’da Sneijder etkisi yaratabile­cek bir oyuncu...

Abdülkerim Bardakcı’nın transferi için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Çok para istedi masadan kalktık” dedi. G.Saray, Abdülkerim’i fazla bir ücrete mi aldı? Takımda direkt 11’de oynar mı? (Konyaspor’a 2.8 milyon Euro bonservis. Abdülkerim ilk sezon 17 milyon TL, ikinci sezon 19.5, üçüncü sezon 23.4 milyon TL alacak)

Medyada kendi ni ispat etmemiş ama

TV’lerde torpille yer edinmiş insan lar, bilgi sahibi olmadan fikir sahi bi olanlar Abdülkerim transferin­i iti barsızlaşt­ırmaya çalışıyorl­ar. Kaçan balık büyük olur. Ama Abdülkerim’in karakterin­e dil uzatmak bu çap sız kişilerin sığındıkla­rı limandır. F.Bahçe, Abdülkerim’e 10 milyon TL verdi, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi en yakın yöneticisi­ne §Biz ancak milyon TL verebiliyo ruz, bu transferi yapamayız” dedi. Bana gelen bir bilgiyi burada ‘iddia’ olarak paylaşayım…

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Abdülkerim’in G.Saray’la anlaştığın­ı duyduktan sonra ağır sözler sarf etti ği Abdülkerim’in menajerine tele fonda §2 milyon TL veriyorum, bize imza atsın” dedi. O konuşma sırasında oyuncu da menajeri Uğur Avadan’ın yanındaydı. Abdülkerim, telefonu alıp başkan Ali Koç’a şöyle dedi §Bana 2 milyon TL ver seniz artık F.Bahçe’ye imza atmam. G.Saray’a söz verdim, imzaya gidiyorum” dedi.

Mert Hakan’ın G.Saray’a verdiği sözün arkasında durmamasın­ı eleş tirmeyenle­r, bu bilgiye sahip olma dan gazetecili­k kisvesi altında Abdülkerim’e ‘vur abalıya’ yapıyorlar. Abdülkerim’i duruşundan dolayı kut luyorum. G.Saray’da ilk 11’de oynar. Avrupa’da sol stoperleri­n ne kadar değerli olduğunu düşü nürsek Abdülkerim’e verilen parayı çok bulmuyorum. Son 2 senede Abdülkerim’i güçlü bir stoper haline getiren ve ona büyük katkı sağlayan hocası İlhan Palut’u da kutluyorum.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye