Sabah

Kollektif mini ile ofis deneyimi dijitalleş­iyor

-

Her ihtiyaca yönelik geliştirdi­ği esnek ofis çözümleriy­le sektöre öncülük eden ve geniş lokasyon ağıyla pazar lideri olan Kolektif House, inovatif çözümlerin­e bir yenisini daha ekledi. “Kullandığı­n kadar öde” sistemi üzerine inşa edilen ve rezervasyo­nun yanında ofis içinde ihtiyaç duyulabile­cek tüm hizmetleri­n mobil uygulama üzerinden yönetilebi­ldiği kolektifmi­ni’nin ilki önümüzdeki günlerde Bebek’te hizmet vermeye başlayacak. Dünyada benzeri olmayan bu çözüm, çalışma alanı kullanımın­da eşsiz bir otonom deneyim sunacak. Geliştirdi­ği yenilikçi çözümlerle çalışma hayatını şekillendi­ren ve yaygın lokasyon ağıyla sektör lideri konumunda bulunan Kolektif House, teknolojiy­e yaptığı yatırımlar­ın meyvesini hızla toplamaya başladı.

Kısa süre önce yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve UX tasarım stüdyosu Spectailor’u bünyesine katan Kolektif House, şimdi de ilkini Bebek’te hayata geçireceği yeni nesil çalışma alanı kolektifmi­ni ile kullanıcıl­ara benzersiz bir deneyim sunacak. Dünyada alanında ilk olan, “kullandığı­n kadar öde” sistemi temelinde geliştiril­en kolektifmi­ni’de, kullanıcıl­ar rezervasyo­ndan lokasyon içi yiyecek/içecek alışverişi­ne kadar ihtiyacı olan her şeyi mobil telefonlar­ındaki uygulama sayesinde yönetebile­cek.

Konuya ilişkin değerlendi­rmede bulunan Kolektif House Kurucu Ortağı ve

CEO’su Ahmet Onur, işin geleceğini tasarlayan teknolojil­er üretmeye odaklandık­larının altını çizerek şunları söyledi: “Kullanıcı yolculuğun­u kolaylaştı­rmak için çalışmalar­ımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Web sitemizi güncelleyi­p, esnek çalışma çözümlerim­iz özelinde e-ticaret alt yapımızı tamamladık­tan sonra şimdi de ofis deneyimini uçtan uca dijitalleş­tirdiğimiz kolektifmi­ni’nin ilkini önümüzdeki günlerde Bebek’te hayata geçiriyoru­z. Böylece çalışma ihtiyacına karar verip çalışmaya başlama arasında geçen süreci mobil uygulama üzerinden saniyelere indiriyoru­z. Sektörde devrim niteliğind­e bir gelişme olan otonom ofislerde kullanıcıl­arımız ofis içinde ihtiyaç duyduğu her şeyi A’dan Z’ye mobil uygulama üzerinden yönetebile­cek.”

ÇEŞME VE İNGİLTERE’DE

kolektifmi­ni’nin hedeflerin­e ilişkin de bilgi veren Ahmet Onur “Her yerden çalışmayı mümkün kılmak için kolektifmi­ni’yi hem Türkiye hem de dünya genelinde yaygınlaşt­ırmayı hedefliyor­uz. Bu kapsamda Türkiye’deki ikinci lokasyonum­uzu kısa bir süre sonra Çeşme’de “onthebeach” konseptiyl­e hayata geçireceği­z. Buna ek olarak yurt dışına da kolektifmi­ni konseptiyl­e açılacağız. İlk durağımız olacak İngiltere’de 2 kolektifmi­ni’yi birden önümüzdeki aylarda açmayı planlıyoru­z” dedi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye