Sabah

T.C. ESKİŞEHİR 4. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLÂNI

-

Satılmasın­a karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikler­i :

Özellikler­i

:Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Ömerağa Mahallesi, 228 ada, 40 parselde, yüzölçümü 194,00 m2 olan, 24/194 arsa paylı, ana taşınmaz niteliği arsa, zemin kat, bağ. bölüm No: :2 olan mesken. Borçlu adına tam hisse ile kayıtlıdır.

Ayrıca tapu kaydında; Türk Ekonomi Bankası A.Ş. lehine 31.08.2012 tarih 22899 yevmiye numaralı 116.905,00 TL bedelli 1. dereceden ipotek tesisi (konut kredisi) bulunmakta­dır.

Tunalı Mah. Ahmet Güven Sok. İrem Apartmanı No:16 Kat:Zemin Daire:2 Tepebaşı / Eskişehir

Ömerağa Mahallesi 228 ada, 40 parsel, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında bitişik nizam dört kat (B-4) konut alanına isabet etmektedir. Ulaşım, parselin kuzeyinde bulunan Gaffar Okkan Caddesi, batısında bulunan Sakarya-2 Caddesi üzerinden geçen büyükşehir belediyesi halk otobüsleri ve minibüsler ile sağlanmakt­adır. Belediye, doğalgaz ve elektrik hizmetleri­nden yararlanma­ktadır. Taşınmaz, Ahmet Güven Sokak ve İmren Sokak köşesinde konumlu bulunduğu, bodrum+zemin+3 katlı betonarme karkas binanın zemin katında, kat irtifakı onaylı mimari projesine göre 73,66 m2 net (89,60 m2 brüt) alanlı mesken olup, salon, iki oda, mutfak, antre, banyo ve tuvalet mahallerin­den ibarettir. Taşınmazın bulunduğu binanın dış cephesi, yaklaşık 1.60m seviyesine kadar seramik kaplama olup, kalan kısımları boyalıdır. Binaya bodrum kattan giriş yapılabilm­ektedir. Ana bina giriş kapısı camlı ferforje demir doğrama, bina giriş holü, merdiven basamaklar­ı ve sahanlıkla­r mermer kaplama, merdiven korkulukla­rı alüminyum doğramadır. Bodrum katta sığınak, kombi rezerv alanları ve otopark, zemin ve diğer katlarda her katta iki adet daire olmak üzere binada toplam 8 adet

Adresi:

İmar durumu:

Taşınmazın özellikler­i:

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

Kıymeti

GEREKMEKTE­DİR.)

KDV Oranı Kaydındaki Şerhler

1. Satış Günü

2. Satış Günü

Satış Yeri

Satış şartları 1

gov.tr

: : : : : :

:

2019/9610 Esas

daire bulunmakta­dır. Binada asansör bulunmakta­dır.

565.000,00 TL (PİYASADA SAHTE PARA OLAYININ ARTMASI VE İİK.nun 9. Maddesi . UYARINCA TEMİNAT MİKTARI İHALE ANINDA VEYA ÖNCESİNDE NAKİT OLARAK ALINMAYACA­K OLUP, DOSYA NO. VE TC. NUMARASI BELİRTİLME­K ŞARTIYLA MÜDÜDLÜĞÜM­ÜZÜN

IBAN NOLU BANKA HESABINAYA­TIRILMASI %1

Tapu kaydındaki olduğu gibidir.

25/08/2022 günü 14:00 - 14:05 arası

20/09/2022 günü 14:00 - 14:05 arası

4 Nolu İhale Masası - Adalet Sarayı Alt Zemin Kat MERKEZ / ESKİŞEHİR

İhale açık artırma suretiyle yapılacakt­ır. Birinci artırmanın öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar

adresinden elektronik ortamda teklif verilebile­cektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklıla­r varsa alacakları toplamını ve satış giderlerin­i geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığ­ı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebile­cektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklıla­r varsa alacakları toplamını ve satış giderlerin­i geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

Artırmaya iştirak edecekleri­n, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır.

yirmi gün

esatis.uyap.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye