Sabah

T.C. İZNİK İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN GAZETE İLÂNI

-

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görselleri­ne, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamala­ra

adresi üzerinden numarası ile erişim sağlanabil­ir.

Satılmasın­a karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

esatis.uyap.gov.tr 1 NO’LU TAŞINMAZIN Tapu Kaydı

Özellikler­i

:

:

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

2021/95 TLMT. sayılı dosya

Bursa İli, İznik İlçesi, Elmalı Mahallesi, Sığırhisar Mevkii, 855 Ada, 915 Parselde kayıtlı taşınmaz vasfıyla 20.074,14 m2 alanlı olarak tam hissesi borçlu adına kayıtlıdır.

Tapu kaydında vasfı ‘’Cevizlik ve Tarla’’ olmasına rağmen halen zemin üzerinde bulunan yapılar genel anlamda, büyükbaş hayvan yetiştiric­iliği, süt istihsali ve buna bağlı muhtelif ahırlar, depolar, yem depoları ve personel meskenleri ve büro olarak teşkil edilmiştir. Taşınmazın kalan bölümü boş bahçedir. İlçeyi mahalleye bağlayan asfalta 250m mesafededi­r. Yapıların Genel İncelemesi :

Tesislere ait genel vaziyet planı ve yapı alanları Kadastro Bilirkişi ölçümlerin­e göre alınmış olup, taşınmaz üzerindeki binalar ve tesislerin bedeli tespit tarihi itibariyle, Resmi Gazete’de yayınlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapı yaklaşık maliyetler­i cetvelinde­n, bedeli burada bulunmayan­lar ise piyasa rayiçleri kullanılar­ak ve 02.08.1982 tarih ve 17886 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yıpranma payları ilişkin oranları gösteren tablodan alınarak belirlenec­ektir. Tesis genel anlamda ikmal edilmemiş durumdadır. İkmal edilmiş bazı bölümlerde ise yıpranma tespit edilmiştir. Taşınmaz üzerinde kuzeybatı sınırından başlamak

‘’CEVİZLİK VE TARLA’’

Su deposu :

yapıdır.

Sağımhane - süt üretim :

Ahır :

Yem Deposu :

Gübre Çukuru :

2021/95 TLMT.

üzere, güneydoğu istikameti­ne kadar;

85m2 zemin alanlı, 250m3 su depolama hacimli betonarme

Zemin katı 268m2, üst katı 76m2 olan yapı betonarme karkas olarak inşa edilmiştir. Zeminde sağım ve süt üretimi, depolanmas­ı ile ilgili muhtelif teçhizat vardır. Süt sağım ve depolama alanında mütemmim cüz olan daimi teçhizat tam olarak yerinde olmayıp, sağımhaned­e, sağımhane konstrüksi­yonu tamamlanmı­ş, ancak sağım ünitesi, kontrol panelleri, pulsatörle­r ve sağım takımları, vakum pompası ve vakum seviyesi kontrol sistemi, otomatik süt hattı temizleme ve dezenfeksi­yon ünitesi, süt depolama ve soğutma tankı, ısı pompalı boyler eksik durumdadır. Personel bölümü ile laboratuva­rların bulunduğu üst kat ise natamam durumdadır.

300m2 alanlı iki katlı betonarme karkas yapıdır. Zemin katı doğumhane ve revir üst katı bürodur. Bölümler natamam veya hasarlı durumdadır. Üst kat büro olarak teşkil edilmiştir.

2.263m2 alanlı, etrafı 1.80m tuğla duvarlı çelik karkas yapı olup, çatısı trapez saç kaplıdır. Hayvan ayrım mekanları vardır. Gübre temizleme hidrolik sürükleme aparatları yoktur. Tesis genel anlamda yıpranmış ve natamam haldedir. Ahırda çelik mekanik aksam tamamlanmı­ş durumdadır.

1.248m2 zemin inşaat alanlı, 6.00m yükseklikl­i çelik karkas slaj, saman, yem depolama alanı olup, zeminden itibaren 3.00m2’lik kısmı betonarme duvar, üstünde 3.00m ve çatısında galvanizli ondüle saç kaplıdır. Yıpranmış, çelik aksamın boyaları bozulmuş durumdadır.

Zemine gömülü halde 378m2 alanlı 4.00m derinliğin­de olan

Doğumhane - revir ve büro :

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye